Yurtlar Bölgesi Yeni Konuk Evi

KONUK EVİ TANITIM KATALOĞU İÇİN RESMİ TIKLAYIN

EVLİYA ÇELEBİ YERLEŞKESİ YENİ KONUK EVİMİZ HİZMETİNİZDEDİR

Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesi Yeni Konukevinde 19 tek kişilik, 4 çift kişilik, 2 Suit, 1 engelli odası olmak üzere toplam  26 odadan oluşan 46 yatak kapasiteli 52 kişilik; cafeterya, yemek ve dinlenme salonu olan konukevimiz bulunmaktadır. Odalarda televizyon, minibar, 24 saat sıcak su ve internet hattı mevcuttur.

Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesi Yeni Konuk Evi Günlük Konaklama Ücretleri

01 Ocak 2017 tarihinden itibaren yeni fiyat listemiz.

DPÜ Personeli Diğer Kamu Personeli
Normal Oda (1 Kişi) 55,00 TL 70,00 TL
Çift Kişilik Oda (1 Kişi) 70,00 TL 90,00 TL
Çift Kişilik Oda (2 Kişi) 95,00 TL 125,00 TL
Büyük Oda (1 Kişi) 145,00 TL 205,00 TL

Fiyatlarımıza Kahvaltı Ücreti Dahildir

İlave Yatak Ücreti 45,00 TL

Konaklama ve Rezervasyon işlemleriniz için lütfen telefon ile irtibata geçiniz.

Konuk Evi Sorumlusu   Rıza ZEYBEK / 1288
Telefon  0 274 265 30 12
Telefon   0 274 265 20 31 / 1574
Fax  0 274 265 23 13
E-Posta  sks@dpu.edu.tr
Adres  Tavşanlı Yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi
 Yurtlar Bölgesi Yeni Konuk Evi       KÜTAHYA

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ KONUK EVİNDE UYGULANMASI GEREKEN KURALLAR

-      Konuk Evi dahilinde yüksek sesle konuşulmaz. Toplum kurallarına aykırı söz ve davranışlarda bulunulmaz, şarkı söylenmez ve enstrüman çalınmaz.

-        Konuk evinde kalan misafirler konuk evine evcil hayvan getiremez.

-        Konuk evine iş elbisesi, tulum gibi kıyafetlerle girilemez.

-       Yatak odaları oturma odası gibi kullanılamaz ve toplantı yapılamaz.

-      Konuk evinde kalan konuklarımız ziyaretçileri ile görüşmelerini salonda yapar odalara çıkartamaz.

-       Konuk evi dinlenme salonunda gece ve yatak kıyafeti (şort vb.) ile dolaşılmaz.

-       Odalarda hiçbir şekilde ocak ve ısıtıcı kullanılmaz. Odalarda ve dinlenme salonunda yiyecek ve içecek maddesi bulundurulamaz.

-         Para ve kıymetli eşyalardan idare sorumlu tutulamaz.

-         Verilen oda idarenin izni olmadan değiştirilemez.

-         Konuk evinde 24:00’dan sonra oturma lobisindeki televizyon kullanılamaz.

-         Konuk evinde televizyon, teyp vb. cihazlar yüksek sesle dinlenerek çevre rahatsız edilemez.

-         Görevi ve unvanı ne olursa olsun hiçbir kişi ve personel, tesislerden ve yukarıda belirtilen hizmetlerden bedelini ödemeden yararlandırılamaz. (Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ 2014-3)

-         Tesislerde devamlılık arz edecek şekilde yurt, pansiyon veya bekar lojmanı olarak kullanılamaz. (Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ 2014-3)

-         Konuk evine yapılan hasar ve ziyanlar sebep olanlara ödettirilir.

-         Çocukların konuk evi dahilindeki hareketlerinin ailelerince kontrolü yapılmalıdır.

-    Konuk evinde kalan misafirler en geç saat 10:00’da konuk evini boşaltılması zorunludur. Konuk evi dışına çıkarken odanın anahtarı konuk evi sorumlusuna teslim edilmelidir.

-         Konuk evinde kalan misafirler en fazla 15 gün kalabilir.

-      Tesisler için tespit edilen ücretler tahsisin yapıldığı tarihte ilgililerden peşin olarak tahsil edilir. (Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ 2014-3)

-     Bu talimatlara riayet etmeyenler ilgili görevli tarafından uyarılır. Uyarılara karşı hareketlerini kontrol etmeyenlerin misafirlikleri sonlandırılır.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, Salı