Ä°letiÅŸim Zirvesi

Ä°letiÅŸim Zirvesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi EÄŸitim Fakültesi Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonu’nda Yönetmen Hasan Yıldız’ın konuÅŸmacı olduÄŸu Yeni Medya Ä°letiÅŸim Teknikleri ve Algı Yönetimi baÅŸlıklı konferans gerçekleÅŸtirildi. DPÜ'de Yeni Medya Ä°letiÅŸim Teknikleri ve Algı Yönetimi baÅŸlıklı konferans düzenlendi.

Mehmet Âkif Ersoy Konferans Salonu’nda Proje, EÄŸitim Kültür TopluluÄŸu tarafından düzenlenen etkinliÄŸe konuÅŸmacı olan Yönetmen Hasan Yıldız'ın yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, EÄŸitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fulya TopçuoÄŸlu Ünal, akademik ve idari personelimiz ile çok sayıda öÄŸrencimiz katıldı.

EtkniliÄŸin açılış konuÅŸmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, etkinliÄŸi düzenleyen Proje, EÄŸitim Kültür TopluluÄŸuna, EÄŸitim Fakültemize ve konuÄŸumuz Hasan Yıldız'a teÅŸekkürlerini sundu. Çağımızın en güncel konu baÅŸlıklarından olan iletiÅŸimin ele alınacağı bu etkinlikten katılımcıcların en üst düzeyde yararlanacağına inandığını söyledi.

Yönetmen Hasan Yıldız, yeni nesil medya, iletiÅŸim teknikleri, hedef kitle ve algı yönetimi konularında öÄŸrencilerimize bir sunum gerçekleÅŸtirdi. Konuyla ilgili kariyerinden de örnekler veren Hasan Yıldız, etkinliÄŸin sohbet bölümünde öÄŸrencilerimize deneyimlerini aktardı. EtkinliÄŸin ardından konuÅŸmacı Hasan Yıldız’a Dekanımız Prof. Dr. Fulya TopçuoÄŸlu Ünal tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, Perşembe