2023-2024 Hüsnü Özyeğin Yurdu Kayıtları Hakkında Duyuru

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 AKADEMİK YILI YURT KAYIT BAŞVURU TAKVİMİ

Yurt kayıt bilgisi ilanı

Kayıtlar ve ödeme işlemleri çevrim içi (online) olarak alınacaktır.

1 Ağustos 2023

2022-2023 Akademik Yılında Yurda kayıtlı öğrencilerin başvurularının alınması

3-13 Ağustos 2023

Başvurusu onaylanan öğrencilerin ücret ödemelerinin son günü

Belirtilen tarihe kadar öğrencilerin  ücret ödemelerini yaparak kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtları iptal olacaktır

17 Ağustos 2023 saat 17.30

Yeni kayıt öğrencilerinin başvurularının alınması

Kayıtlar ve ödeme işlemleri çevrim içi (online) olarak alınacaktır.

18-30 Ağustos 2023

Başvurusu onaylanan öğrencilerin ücret ödemelerinin son günü

Belirtilen tarihe kadar öğrencilerin  ücret ödemelerini yaparak kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Ücretini ödemeyen öğrencilerin kayıtları iptal olacaktır

5 Eylül 2023 saat 17.30

Ek kontenjanlara başvuruların kabulü

Kayıtlar ve ödeme işlemleri çevrim içi (online) olarak alınacaktır.

6 Eylül 2023

Not: Kayıtlar başvuru sırası dikkate alınarak kontenjan dâhilinde yapılacaktır.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURTLARI YÖNERGESİ

3. Bölüm Madde 19/a

Yurtlarda kalma süresi, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının normal eğitim süresinden daha fazla olamaz, hazırlık okuyanlar için, bu süre iki yarıyıl uzatılır.

3. Bölüm Madde 19/h

Yurtlara öğrenci kabul ve yerleştirme işlemi her akademik yıl için mevcut yurt kapasitesi ve belirlenen esaslar doğrultusunda yapılır. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi akademik takvimde belirtilen yarıyıl başlangıç ve bitiş tarihleri, yurtların açılış ve kapanış tarihleri olarak kabul edilir. Öğrenci Akademik yıl başlangıcından 2 gün önce yurda giriş yapabilir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Hüsnü Özyeğin Öğrenci Yurdu Yurt Ücretleri

Oda Türü Fiyatı Depozito
Bir Kişilik Oda (Kahvaltı Dahil) Fiyatı 34.000,00 TL 3.400,00 TL
Üç Kişilik Oda (Kişi Başı Kahvaltı Dahil) Fiyatı 22.500,00 TL 2.250,00 TL
 

Ücret ödemeleri sanal POS üzerinden anlaşmalı banka kredi kartının (Ziraat Bankası) taksit imkânı ile yapılacaktır. Diğer bankaların kredi kartları ile yapılan ödemelerde, bankaların müşterilerine sunmuş olduğu taksit imkanları geçerlidir.

Yurt Ön Başvuru Kayıt Aşamaları

Çevrim içi başvurunuzu ilgili tarihlerde DPÜ-Yurt sisteminde Yurt Başvurusu alanından yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzun tamamlanabilmesi ve yurt kaydınızın oluşturulabilmesi için aşağıdaki belgeleri onaylamanız ve ödemeyi yapmanız gerekmektedir. Bu işlemi yapmadığınız takdirde yurt kaydınız iptal edilecektir. Ödeme öncesinde onaylamanız gereken belgeler:

Başvuru işlemi için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz:

  1. Okudum, onaylıyorum alanını seçiniz.
  2. Kişisel bilgilerinizin yer aldığı sayfayı eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak kayıt işleminize devam ediniz. Bilgilerinizin doğru bir şekilde girmeniz sonraki işlemler için önemlidir.
  3. Kayıt işleminizin ilk aşamasını tamamladıktan sonra yazmış olduğunuz e-posta adresinize giriş bilgileriniz gönderilecektir. Giriş bilgileriniz ile DPÜ-Yurt sistemine giriş yapabilirsiniz. Eğer parolanızı hatırlamıyorsanız parola sıfırlama sayfasından parolanızı sıfırlayabilirsiniz.
  4. Giriş bilgilerinizde hata bulunmuyorsa başvuru işleminize sonraki aşama ile devam edebilirsiniz.
  5. Giriş sonrası açılan sayfada şu alanları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir:
    • Kişisel bilgiler
    • Eğitim bilgileri
    • Uyruk bilgileri
    • Aile bilgileri
    • Acil durumda aranacak kişi bilgisi
    • Oda bilgisi 
  6. Bilgilerinizi onayladıktan sonra başvurunuzun kontrol süreci başlayacaktır. Bu aşamada yurt kaydınız TAMAMLANMIŞ DEĞİLDİR. Onay ve ödeme işlemleri sonrası kaydınız tamamlanabilir.
  7. Kontrol süreci sonrası eğer bilgilerinizde eksik ya da yanlış bir bilgi bulunmuyorsa kaydınız onaylanacak ve size bilgilendirme e-postası gönderilecektir.
  8. Bilgilendirme e-postası sonrasında sisteme tekrar giriş yaparak aşağıdaki belgeleri onaylamanız ve ödeme aşamasına geçmeniz gerekmektedir. Onaylamanız gereken belgeler:
  9. Önceki maddede açıklanan belgeleri okuyup onayladıktan sonra ödeme ekranına geçebilirsiniz.
  10. Bu ekranda seçmiş olduğunuz oda tipine göre belirlenen fiyat ve depozito ücretine göre ödeme yapmanız gerekmektedir. Kart bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak ödeme işleminizi gerçekleştiriniz. Herhangi bir hata olduğunda ödeme ekranına tekrar yönlendirilecek ve hata nedenini göreceksiniz. Hata bulunmuyorsa ödeme işleminiz onaylanacak ve yurda kaydınız TAMAMLANMIŞ olacaktır. Ödeme gerçekleşmeden yurt kaydınız YAPILMAYACAKTIR.
Son Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2023, Salı