Kariyer ve Akademi Topluluğu

 

2018 - 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

1 - ZİRVEYE YOLCULUK 2

 

 

 

Kpss Ve Kamuda Kariyer Olanakları

          17 mart 2015 salı günü 13:00 da konuklarımız erdem cömert ve arda hakan öğretir’in bize aktaracakları değerli bilgiler için iibf amfi 2 de toplandık. 13:10 civarında etkinliğimiz açılış konuşması ve ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından konuşmacılarımızı sahneye davet ettik. Hocalarımız öncelikler kpss sınavı, puanlama sistemi ,sınava katılan öğrenci profili ve sayısı ve mülakat aşaması hakkında önemli ipuçları verdi. Daha sonra erdem cömert hocamız kamudaki personel sistemi, kontenjan ve kariyer olanaklarını anlattı. Ardından hocalarımız katılımcılarımızın yoğun sorunlarını ve merak ettiklerini yanıtladı.

          Saat 14:40 civarında katılımcılarımız için bir çekiliş düzenledik ve 20 arkadaşımıza dersane indirimleri ve ücretsiz kpss hazırlık kitapları hediye ettik. Son olarak konuşmacılarımıza teşekkür belgeleri ve okuluzun çini tabağını takdim ettikten sonra 15:30 sularında faaliyetimizi sonlandırdık.

                    

====================

1. Yaş Kutlaması

          13.03.2015 cuma akşamı değerli üyelerimizle topluluğumuzun 1. Yaşını kutladık. Topluğumuzun 1. Yaşı için pasta kestik ve çekiliş ile üyelerimize çeşitli hediyeler dağıttık. Kutlamamızda bizi yalnız bırakmayan üyelerimiz, değerli danışman hocamız Yrd.Doç.Dr.Eray ACAR ve Yrd.Doç.Dr.Selami ERDOĞAN’a teşekkürü borç biliriz.

        

====================

====================

İL ÖZEL İDARESİ MART AYI TOPLANTISI
 

         02.03.2015 tarihinde Saat:12:20 de yerinden yönetim birimlerinin işleyişini uygulamalı olarak görmek ve Kütahya İl Özel İdaresinin mart ayı toplantısına katılım amacıyla okulumuzun tahsis ettiği araç ile merkez kampüsten şehre doğru hareket edildi. 12:40 sularında şehir merkezindeki il özel idaresi yeni binasına varıldı. Toplantı saaatine kadar İl Özel İdaresi Divan Kurulu Katip Üyesi Sayın; Aynur Koçuk Mercan Hanımefendi ile Özel İdarenin işleyişi hakkında kısa bir istişare gerçekleştirildi. 13:10 da Özel İdare Başkanı Sayın; Musa Yılmaz’ın konuşması ile toplantı başladı.

             Toplantıda Kütahya İl Özel İdaresinin 2014 yılı faaliyet raporu değerlendirildi ve oylamaya sunuldu ve kabul edildi. Gündemin ikinci maddesi 2015 yılı ek bütçesi oylamaya sunuldu ve kabul edildi. Saat 14:00 sularında toplantı sona erdi ve Özel İdare Başkanı Sayın; Musa Yılmaz ile yerel yönetimler ve İl Özel idarelerinin işleyişi hakkında soru cevap şeklinde bir söyleşi gerçekleştirildi. Saat 14:30 da binada kısa bir tur ve yeni alınan araçların tanıtımından sonra binadan ayrılarak faaliyet sona erdi.

     

====================

TBMM GEZİSİ ve ANITKABİR ZİYARETİ  
 

          5 Aralık 2014 gecesi sabaha karşı saat 05.20 sularında okulumuzun tahsis ettiği otobüs ile Kütahya merkezden yola çıkıldı. Saat 8 de Ankara sınırlarında girildi ve saat 9.50 de TBMM’ne giriş yapıldı. TBMM içerisinde; Dinleyici locaları, Meclis Genel Kurul Salonu, İktidar ve Muhalefet parti kulisleri, eski telefon odaları gezildi ve TBMM Mimarı Avusturyalı Profesör Clemens Holzmeister’in heykeli görüldü ve meclis rehberinden kendisi hakkında bilgi alındı.

          Saat 11.30 da TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Muhammed BOZDAĞ odasında ziyaret edilip kendisi ile ufak bir mülakat gerçekleştirildi ve kendisine okulumuzun “altın anahtarı” ve “çinili plaketi” hediye edildi. Saat 13.30 da TBMM’nden ayrılıp ANITKABİR’e doğru yola çıkıldı ve 14.10 da ANITKABİR’e varıldı. Aslanlı yoldan geçilerek tören alanına girildi ve rehber eşliğinde ANITKABİR’in sembolik ve etkileyici yapısı hakkında bilgi alındı. 15.20 de Tören başladı ve Atamızın huzuruna hocamız; Yrd. Doç. Dr. Selami ERDOĞAN tarafından çelenk bırakıldı ve 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli kulesine geçilerek anıtkabir özel defteri hocamız tarafından imzalandıktan sonra Anıtkabir müzesi gezilerek ziyaretimiz sona erdi. Saat 17.00 de Ankaradan Kütahyaya doğru dönüş yoluna çıkıldı. Saat 22.00 Kütahyaya ulaşıldı ve faaliyetimiz sona erdi.

          Faaliyetimize katkılarından dolayı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Yaşar ÇAKICI, Topluluk danışmanımız Eray ACAR, Hocamız Yrd. Doç. Dr. Selami ERDOĞAN ve yolculuk boyunca bizimle olan kaptanımız Mustafa TÜRKER’E en içten bir TEŞEKKÜRÜ borç biliriz.

                    

Son Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022, Pazartesi