Ses, Nefes, Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi

Dumlupınar Üniversitesi Bilinçli Farkındalık Topluluğu olarak 17.05.2016 tarihinde “Dumlupınar Üniversitesi Bilinçli Farkındalık Topluluğu olarak 17.05.2016 tarihinde “Ses, Nefes, Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi” adlı seminerimizi Radyo Dumlupınar Medya sponsorluğunda Başkent İletişim Bilimleri Akademi müdürü sayın Kübra AVAN’ın konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirmiş olduk. Seminerimiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi 2’de 315 kişinin katılımı ile saat 14.00’de başlayıp Diksiyon eğitimine dair bilgiler verilerek uygulamalı olarak da nefes çalışmaları yapıldı. Kelimeler üzerinde yapılan hatalar konusunda bilgi verildi. Duruş hakkında ve etkili konuşma hakkında da bilgilendirme yapılarak seminer sonunda ufak bir şiir dinletisi yapıldı ve katılımcılarımızın soruları yanıtlandı. 2.5 saat süren etkinliğimizin sonunda seminerimize gelen kişiler arasında çekiliş yapılarak İhtiyaç Akademi tarafından hediyeler ,indirimler ve kitap dağıtımı ile birlikte ikram ve içecekler dağıtıldı..Daha sonrasında danışman hocamız sayın Yrd.Doç.Dr.Nizamettin Aydın seminerimize konuşmacı olarak gelen sayın Kübra AVAN’a ve bu seminere desteklerinden dolayı sayın  Murat Yaman hocamıza altın anahtarlık ile teşekkür belgesi verilmiş olup saat 16.30’da seminerimiz sona ermiştir.” adlı seminerimizi Radyo Dumlupınar Medya sponsorluğunda Başkent İletişim Bilimleri Akademi müdürü sayın Kübra AVAN’ın konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirmiş olduk. Seminerimiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi 2’de 315 kişinin katılımı ile saat 14.00’de başlayıp Diksiyon eğitimine dair bilgiler verilerek uygulamalı olarak da nefes çalışmaları yapıldı. Kelimeler üzerinde yapılan hatalar konusunda bilgi verildi. Duruş hakkında ve etkili konuşma hakkında da bilgilendirme yapılarak seminer sonunda ufak bir şiir dinletisi yapıldı ve katılımcılarımızın soruları yanıtlandı. 2.5 saat süren etkinliğimizin sonunda seminerimize gelen kişiler arasında çekiliş yapılarak İhtiyaç Akademi tarafından hediyeler ,indirimler ve kitap dağıtımı ile birlikte ikram ve içecekler dağıtıldı..Daha sonrasında danışman hocamız sayın Yrd.Doç.Dr.Nizamettin Aydın seminerimize konuşmacı olarak gelen sayın Kübra AVAN’a ve bu seminere desteklerinden dolayı sayın  Murat Yaman hocamıza altın anahtarlık ile teşekkür belgesi verilmiş olup saat 16.30’da seminerimiz sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, Çarşamba