Etkinliklerimiz

Down Cafe

Dünya Engelliler Gününde Üniversitemizde faaliyet gösteren EHAT ‘ın Sera AVM deki DOWN CAFE etkinliğine katılım sağlayıp oradaki down sendromlu kardeşlerimize hediyelerini dağıttık ve onlarında toplumun bireyi olduklarını hissetmeleri için sohbet eğlendirmeye çalıştık çok mutlu oldular.

 

Sergi

Germiyan Kampüsündeki 19.12.2017 yaptığımız Türk Büyükleri Sergisinde Şanlı Türk Tarihi Şahsiyetlerini benimsemiş bir topluluk olarak Kutlu tarihimizi ve Türk Dünyasına Gönüllerini vakfetmiş gönül erlerini anlatmak için çaba gösterdik. Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkan Vekili Mustafa Erkan YERLİOĞLU katılım gösterdiler ve böyle bir çaba içerisinde olduğumuzdan dolayı tebriklerini ilettiler biz kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. (19.12.2017)

 

Şehitleri Anma

Aziz yurt toparağı için şehadet şerbeti içmiş olan yiğit şehitlerimiz adına ŞEHİTLERİ VEFA salon etkinliğimizde Kütahyadaki şehit ailelerimize yüzlerce binlerce evlatlarının olduğunu hatırlattık ve 2015 yılının şubat ayında Ege Üniversitesinde şehid edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ağabeyimizi andık.Ülkü Ocakları İzmir Eski İl Başkanı Bilgehan AĞBABA’nın Konuşmalarıya izmirin o dönem nasıl bir halde olduğunu dinledik. Sayın Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanımız Serdar Akkoç Beyfendinin Şehitlerimize Vefa Konuşmasından dolayı Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. (04.03.2018)

 

Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Şehit Analarımızı Şehit Eşlerini Şehit Kardeşlerini ziyaret ettik Bizleride kendilerinin bir evladı olarak görmelerini diledik sohbet ettik kendileride bizleri ziyaretlerimizden dolayı mutlu olduklarını ilettiler.Kendilerine Türk Bayrağı Hadis-i Şerif,Karanfil hediye ettik.Şehit Ağebeylerimizden sohbet ettiler hayır duası ettiler kendilerinde ALLAH razı olsun.(08.03.2018)

ŞEHİT HASAN ŞİMŞEK

ŞEHİT RAMAZAN YEL

ŞEHİT İBRAHİM TETİK

 

Nevruz

Anadolu ve Orta Asya Türk halklarında da Göktürklerin Ergenekon'dan çıkışı anlamıyla ve baharın gelişi olarak kutladığımız Nevruz Programında Standımızı Açtık.Nevruz Bayramına İlişkin Konuşmalarından Dolayı Topluluk Danışmanımız Doç. Dr. Ali Serdar NAZLIPINAR hocamıza Şükranlarımızı Sunuyoruz. Katılım Sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkürü borç biliriz.(21.03.2018)

 

Fidan Dikimi

Üniversitede bulunan boş araziye Afrinde şehadet şerbeti içen 52 yiğit ağabeylerimizin adına 52 fidan dikip herbirine Afirin Şehitlerimizin isimlerini verdik. ALLAH onlardan razı olsun. (13nisan2018)

 

Yürüyüş

3 Mayıs Milliyetçiler Gününde okulumuzda İİBF den Taş Kapıya yürüdük ve 3 mayıs 1944 olaylarının milliyetçiler üzerinde milli duygu besleyen her fert tarafından kabul edilmez yanlışlarla dolu olduğu bilinciyle bildirimizi okuduk .Topluluk Danışmanımız Doç. Dr. Ali Serdar NAZLIPINAR Hocamızın 3 MAYIS konuşmasından dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.(03.05.2018)

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, Salı