Ödüllerimiz

Ödüllerimiz

ULUSAL GENÇLİK PARLAMENTOSU

Başkent Ankara'da 6- 9 Mayıs 2018 tarihler arasında gerçekleştirilen Ulusal Gençlik Parlamentosu 14. Olağan Genel Kurulu'na üniversitemizi temsilen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Engelsiz Hayat Topluluğu (EHAT) Kurucu Başkanı Kaan Karataş Topluluk Başkanı Hasan Düşgül, Topluluk Başkan Yardımcısı Büşra Ayata, Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yıldırım, topluluk üyelerinden Bünyamin Birdoğan ve Hüseyin Davran katıldı. 69 ilden 18 gençlik meclisi, 114 öğrenci topluluğu ve 59 sivil toplum kuruluşundan 297 gencin buluştuğu genel kurulun bu yılki teması "Gençlik ve Kalkınma" oldu.

Gün boyunca atölyelerle devam eden toplantıdan sonra kültür akşamlarında üniversitemiz tanıtımı yapılarak katılımcılar şehrimize davet edildi. 191 kurumdan 297 gencin katılımı ile gerçekleşen Ulusal Gençlik Parlamentosu 14. Olağan Genel Kurulu program sonunda yılın yılın gençlik meclisi, sivil toplum kuruluşu, yılın öğrenci topluluğu özel ödülü sahiplerini buldu. Ödüllerin sahiplerini bulduğu gece de topluluğumuz 2017-2018 yılı “Türkiye’nin En İyi Öğrenci Topluluğu” olarak seçildi.

KÜTAHYA’YA DEĞER KATANLAR YARIŞMASI

Engelsiz Hayat Topluluğu olarak Üniversitemizin 25. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kütahya’ya Değer Katanlar” yarışması ödül gecesinde Down Cafe ve Özel Çocuk Şenliği projelerimizle ödüle layık görüldük. İl protokolü ile yerel halkın katılım gösterdiği ödül gecesinde ödülü topluluğumuz adına Topluluk Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Meltem Işıntaş Arık, Kurucu Başkanımız Mehmet Kaan Karataş ve yönetim kurulu üyelerimiz aldı. Kütahyamıza değer katmanın gururunu yaşıyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, Perşembe