Okul ve Ev Ziyaretleri

Okul ve Ev Ziyaretleri

PERLİ İLKOKULU ZİYARETİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Hayat Topluluğu olarak 7 Aralık Perşembe  Günü köy okulları ziyaretleri kapsamında Perli İlkokulu'ndaki minik kalplerle buluştuk. Miniklerimize hediye ettiğimiz kitapların ardından yüz boyama, bayrak boyama ve palyaço eşliğinde çocukların gelişimini destekleyici oyunlar oynadık.

SU ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARETİ

Engelsiz Hayat Topluluğu olarak 13 Aralık Çarşamba Günü Su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki özel çocuklarımızı ziyaret ettik. Çocuklarla yüz boyama, bayrak boyama yapıldı. Aynı zamanda palyaço eşliğinde çocukların gelişimini destekleyici çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdik.

DOWN SENDROMLU AYŞEGÜL’E VE AİLESİNE EV ZİYARETİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Hayat Topluluğu olarak 21 Aralık da aile ziyaretlerimiz kapsamında bize 3 Aralık Dünya Engelliler Günün de Down Cafe de eşlik eden Ayşegül’ü ve ailesini ziyaret ettik. Ziyarete giden topluluktaki arkadaşların aldıkları hediyesi ile mutlu olan Ayşegül arkadaşlarımızla oyunlar oynayıp güzel vakit geçirdi.

ENES VE AİLESİNE EV ZİYARETİ

Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Hayat Topluluğu olarak Down Cafe de çalışan bizi yalnız bırakmayan Enes’i ve abisi Serdar'ı 3 Mart da ziyaret ettik.

KÖPRÜÖREN TEK TERMİK İLKOKULU ZİYARETİ

Engelsiz Hayat Topluluğu olarak 23 Mart Cuma günü Köprüören Tek Termik İlkokulunu ziyaret ettik. Etkinlik kapsamında okula kütüphaneleri için kitap götürüp, çocuklarla onların gelişimini destekleyici oyunlar oynayıp, yüzlerini boyadık. Okul Müdürü Ahmet ERBAŞ ve Özel Eğitim Öğretmeni Samet KÖSE topluluk olarak yaptığımız bu ziyaretten dolayı bizleri tebrik edip teşekkürlerini sundular.

NURETTİN İLE KAHVALTI ETKİNLİĞİ

Engelsiz Hayat Topluluğu olarak 9 Aralık Pazar Günü Serebral Palsi hastası olan Nurettin ile topluluk olarak kahvaltı yaptık. 3 Aralık Down Cafe etkinliğimizde tanıştığımız bu miniğimizi kahvaltı organizasyonu ile daha da yakından tanıma fırsatı bulmuş olduk. Nurettin ve ailesi topluluğumuzun çalışmalarını beğendiklerini ve Nurettin ile de yaptığımız etkinliklerde yer almak istediklerini söylediler.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, Perşembe