İp Uygulama Kampı

İp Uygulama Kampı

13.04.2018 Kampımız saat 17.00’da DPÜ AKUK Binasında başladı. Sıraya geçildi ve sayım yapıldı. Sonrasında yelekler giyildi. Taahhütleri imzalattıktan sonra bina çevresinde mıntıka temizliği yapıldı. Yapılan işlemler sonrasında DPÜ Göl Evi mevkiindeki çadır alnımıza intikal ettik. Çadır alanımıza güvenlik için emniyet şeridi çektik ve çadırlarımızı kurduk. Çadır alanımızda işlerimiz bittikten sonra AKUK binamıza intikal ettik. Verilen moladan sonra ip bilgisi eğitimlerimize  ve uygulamalarına başladık. Akşam yemeği için ara verdik. Yemekten sonra eğitimimiz tamamlandı ve yardımcı eğitmenlerimizin gözetiminde uygulama sınavı yapıldı. Sınav bitimi sonrasında bina önünde çadır alanına intikal için sıraya geçildi. Sayım yapıldı ve çadır alanına gittik. Uyumak için kesin sessizlik sağlandı.

14.04.2018 Saat 07.00’da uyandık. 07.30’da binaya intikal ettik. Sabah sporu beraberinde dans faaliyetimiz yapıldı. Kahvaltı için ara verdik. Biten aranın ardından eğitim programımız başladı. Perlon ile alt üst emniyet kemeri yapımı, üçlü yay alt koşum, full body tanıtımı yapıldı. Uygulamalı olarak bütün eğitimler gösterildi. Uygulama sınavı çalışmaları için süre verildi.  Yardımcı eğitmenler gözetiminde sınavlar yapıldı. Yemek arasından hemen sonra istasyon kurma eğitimleri, teknik malzemelerin tanıtımı yapıldı. Uygulama çalışmaları ardından sınav için çalışma  süresi verildi. Yardımcı eğitmenler parkurlara bölerek sınavları yaptı. Sınavların bitmesinden sonra yemek arası verildi ve sosyal faaliyet yapıldı. Çadır alanına gitmek için sıra olundu ve sayı alındı. Uyumak için alana intikal edildi. 00.15’te kesin sessizlik sağlandı.

15.04.2018 Saat 07.00’da uyandık ve 07.30’da AKUK binasına intikal ettik. Önce spor ve dans ardından kahvaltı yapıldı. Verilen molanın ardından uygulamalı iniş eğitimi için lojistik,güvenlik hazırlıkları başladı. Toplanma ve hazırlıklar bittikten sonra DPÜ Göl Evi ilerisinde yapılacak olan iniş uygulaması riskleri tespit edildi, önlemler alındı. Ekip iniş alanına intikal etti. İniş hattı, güvenlik hattı kuruldu. Sonrasında uygulama başladı. Herkes tek tek faaliyeti gerçekleştirdi. Uygulama sonunda lojistik toplandı ve binaya geri dönüş yapıldı. Ekipman ve malzemeler yerleştirildi . Bina ve bina önü temizliği yapıldı. Eğitim çadırı temizlendi ve düzenlendi. Faaliyet sonu için bina önünde sıra olundu. Yelekler geri teslim alındı ve faaliyet başladığı yerde bitti.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, Salı