2014 Triatlon Yarışması

01 Haziran 2014 tarihinde Türkiye Triatlon Federasyonu, Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Valiliği, Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 3.'sü düzenlenen 2014 yılı "Kütahya Triatlon Yarışması" düzenlenmiştir.

12 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye Triatlon Federasyonu, Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Valiliğinin işbirliği ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 2.'si düzenlenen 2013 yılı "Kütahya Triatlon Yarışması" düzenlenmiştir.

13 Mayıs 2012 tarihinde Türkiye Triatlon Federasyonu, Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Valiliğinin işbirliği ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 1.'si düzenlenen 2012 yılı "Kütahya Triatlon Yarışması" için,

TIKLAYINIZ

Son Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, Perşembe