Takim Türkiye Şampiyonu

DPÜ Muaythai Takımı Türkiye Şampiyonu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Muaythai Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası’nda düzenlenen 12. Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

DPÜ Muaythai Takımı, Muaythai Türkiye Şampiyonası Erkekler ve Kadınlar kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası’nda düzenlenen ve 43 üniversiteden 300'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada teknik direktörlüğünü Doç. Dr. Aydın ŞENTÜRK'ün, ve idareciliğini Fikret KABAK’ın yaptığı Muaythai takımlarımız, şampiyonaya 20 sporcu ile katıldı. 3 Altın 4 Gümüş 7 bronz madalya alındı.

ŞENTÜRK: HEDEFİMİZ OLAN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIK

Şampiyona sonrasında açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Aydın Şentürk, ‘Güzel bir organizasyondu. Elde ettiğimiz başarıdan dolayı çok mutluyuz. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaştık. Elliden fazla ekibin bulunduğu şampiyonaya disiplinli ekip ruhu ve başarımzla damga vurduk. Sonraki yıllarda da bu başarıyı sürekli hale getirerek daha anlamlı kılmayı hedefliyoruz. Sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Ayrıca bizden desteğini esirgemeyen DPÜ Yönetimine ve SKS Başkanımız Öğr. Gör. Yusuf Ziya BEYDÜZ’e teşekkürlerini bildirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, Pazartesi