Genclik Toplantisi

Kuş Adası Amaçlar İçin Gençlik Koordinasyon Toplantısı

1.Gün

25 Ekim gece saat 02.00 da hareketle saat 10.00 da toplantının yapılacağı Korumar Otele ulaşıldı. Ötele girişlerinin tamamlanmasından sonra akşam yemeği akabinde tanışma toplantısı yapılarak toplantının amaç ve hedeflerine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

2.Gün

26 Ekim Cumartesi günki oturumlarda ilk oturumda yerel yönetimler paneli gerçekleşti panele Ömer Günel - Kuşadası Belediye Başkanı  ile Sadettin Yücel - Kuşadası Kaymakamı katıldı. İlk oturumun ardından ortaklar panelinde ise Sezai Hazır – Habitat Derneği Başkanı , Didem Karabuda – Visa Türkiye KSS İtibar Yöneticisi , Hansın Doğan – UNDP Türkiye Özel Sektör Programı Yöneticisi yer alarak kurumlararası diyaloğun öneminden ve işleyişinden bahsettiler.  Kahve arasının ardından 21.Yüzyıl Yetkinlikleri ve Geleceğin Meslekleri konulu oturum ile Özyeğin Üniversitesi kurucu rektörü ve MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut sunumlarını gerçekleştirdi. Öğle yemeğinin ardından Girişimcilikte İyi Uygulama Örnekleri adlı oturumda Civan Sözkesen – Habitat Derneği ve Funika Holding (Yönetim Kurulu - Başkan Yardımcısı) ile Aydın Buğra İlter – Türkonfed (Yönetim Kurulu Üyesi) katılımlarıyla girişimcilik ekosisteminden  konuşuldu. Toplantıların ardından Oyunlaştırma ve Perküsyon atölyeleri ile beraber 2. Gün sonlandı. 

3 Gün

27 Ekim Pazar günki ilk oturumda Gönüllü Hikayelerinde ;

• Hande Yavaşça – Habitat Derneği (Moderatör)

• Kadir Yusuf Öztürk – TÜSİAD

• Tolga Karaman – TİNK Okulları

• Cansu Coşan – Medya Okuryazarlığı Derneği

• Murat Başer – Flora Uzungöl Hotel

Katılımları ile gönüllülük hayatlarından bahsedildi. Kahve arasının ardından Atölye çalışmalarında gönüllülerin yerel çalışmalarına yönelik geri bildirimleri alındı. Atölye çalışmaları yapıldıktan  sonra sportif faaliyetler gerçekleştirildi. ( Futbol , Basketbol , Masa Tenisi vb. ) Günün son oturumda ise kültürel paylaşım ile yerel faaliyetlere ve şehirlere dair paylaşımlar gerçekleşti.

4 Gün

28 Ekim Pazartesi günü Amaçlar İçin Gençlik toplantısının gelecek vizyonu oturumu gerçekleşti ardından toplu fotoğraf çekimi ve öğle yemeğinin ardından saat 14.00 da hareketle  saat 22.00 da Kütahya’ya varıldı.

 

Son Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2019, Salı