Cocuk Senligi

Özel Çocuk Şenliği

13 Mayıs Bu seneki özel çocuk şenliğimiz Kütahya Valiliği himayesinde , Aile Sosyal  Poltikalar  İl Müdürlüğü katkılarıyla yapıldı. Öncelikle yerelde bulunan Meliha Girgin rehabilitasyon ,Su özel eğitim rehabilitasyon merkezi.  Ay parçası rehabilitasyon merkezi Akdemir rehabilitasyon merkezi Ana sultan rehabilitasyon merkezi Simav özel eğitim mesleki eğitim  merkezi, Yavuz sultan selim eğitim uygulama okullu, Köprüören ilköğretim okullu ve Orgeneral Asım Gündüz ilkokullarıyla görüşmeler yapıldı.

Daha sonrasında alan kurulumu ve süslemeler için hazırlıklar başladı. Etkinlikten 15 gün önce  Müzik Topluluğu, İnovasyon  Liderlik topluluğu, Lösev Topluluğu, Müzik topluluğu, Analitik Düşünce Topluluğu, ve dans topluluğu, kızılay topluluğu  ve Havacılık Topluğu başkanları ile toplantı yapılarak istekleri üzerine oyun görevlendirmeleri yapıldı.

Etkinlik sabahı tüm üyelerle Germiyan  kampüsüne  gidilerek alan kurulumu yapıldı. 30 adet eğitsel oyun masası,1 adet maske masası,1 adet bayrak boyama  1 adet yüz boyama masası ve müzik sahnesi. Saat 11.00’da öğrenciler gelmeye başladı ve etkinlik başlamış oldu. Etkinlikte engelli ve engelli olmayan bireyler bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler. Dans topluluğunun gösterisi oldu ve daha sonrasında çocuklarımız şarkı söyledi. Saat 16.00’da tüm öğrenciler arabalarına kadar eşlik edilerek uğurladılar. Toplam 200 engelli ve engelli olmayan öğrenci katılım sağladı.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019, Cuma