Genç Yeşilay Topluluğu

 

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYETLERİMİZ

1 - YEŞİL SİNEMA

 

 

2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYETLERİMİZ

1 - VOLEYBOL MAÇI

2 - YEŞİL SİNEMA

3 - BAĞIMLILIĞA GENEL BAKIŞ

4 - KÜLTÜR VE MOTİVASYON

5 - UYUŞTURUCUDAN KORUNMA YOLLARI

6 - KIŞA HOŞ GELDİN

7 - OKULDA ÇOCUKLAR FARKINDA

 

 

 

2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYETLERİMİZ

1 - YEŞİLAY GENEL MERKEZ ZİYARETİ

2 - ÖĞRETMENLER GÜNÜ

3 - EĞİTİM ZİRVESİ

4 - KÂİNAT KITABINI ANLAMAK

5 - TARİHİ GEZİ

6 - AKRAN EĞİTİMİ

 

 

 

Karikatür ve Fotoğraf Sergisi

          07-14 Mart 2016 tarihleri arasında eğitim fakültesinde farkındalık yaratmak amacıyla açmış olduğumuz karikatür ve fotoğraf sergisi sonucunda birçok öğrencinin ilgisini çekebildik. Aynı zamanda bu tarihler arasında iktisadi ve idari bilimler fakültesinde açmış olduğumuz stantta 59 yeni üye kaydımız olmuştur.

           

====================

Can Dostum

          17 Kasım 2015 tarihinde Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde sinema etkinliği yapılmıştır. Katılımcılarla birlikte dostluğun önemine dikkat çeken 'Can Dostum' isimli sinema filmi izlenmiştir.

====================

Rehberlik ve Psikolojik Açıdan Bağımlılık

          Kütahya liselerindeki rehberlik ve psikolojik danışman hocalarımızla Emine Gülbahar Hatun Yurdu'nda Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı yurt öğrencilerine anlatılmıştır.

====================

Bağımlılıklara Karşı Farkındalık Oluşturmada Gençlerin Önemi!

          02 Kasım 2015 tarihinde ‘Bağımlılıkların farkında mısınız?’ sloganıyla dikkatleri üzerine çeken gençlerin bağımlılıkla mücadeledeki rolü konferansın ana temasını oluşturmuştur. Bağımlılığa karşı mücadelede öncülerden oluşan ve desteklerini kararlılıkla sürdüren bir gençlik ideali vurgulanmıştır. Bağımlılık ve farkındalık terimleri görsel verilerle desteklenerek detaylı bir şekilde dinleyicilere anlatılmıştır.

     

====================

Yaz Şenliklerinde Yeşilay Standı

          19-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında Evliya Çelebi yerleşkesinde gerçekleştirilen yaz şenliklerinde bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturma amacıyla Yeşilay standı açılmıştır. Şenliklerde artan bağımlılıklara dikkat çekmek için bir çok görsel doküman standımızı ziyaret edenlerle paylaşılmıştır.

  

====================

Bağımlılıkla Mücadele

          15.03.2016 tarihinde Germiyan Kampus' ü Sosyal bilimler Meslek Yüksekokulunda Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadeledeki geçmişi anlatılarak konferansa giriş yapılmıştır. Bağımlılık ile mücadelede aile ve sosyal çevre etkisi ele alınmış ve konuyu zenginleştirmek amacıyla görsel verilerle desteklenmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, Salı