Okul Ziyareti

Aslanapa Çalköy İlkokuluna Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Genç Tema ve Çevrecilik topluluğu olarak 19 Nisan 2022 Salı günü Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde ki Çalköy İlkokuluna topluluğumuzun danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sibel IŞIK MERCAN'ın önderliğinde  ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu ziyaretteki amacımız okulda gördüğümüz ve öğrenciler için ihtiyaç olan eksiklikleri gidermek, aynı zamanda Genç Tema ve Çevrecilik Topluluğu olarak öğrencilere ağaçlandırma ve çevrecilik hakkında duyarlılık oluşturmaktı. 

Genç Tema ve Çevrecilik Topluluğu başkanı Sena Erdoğan, Sosyal Kooperatifçilik Topluluğu yönetim kurulu üyelerinden Eda TUNCEL'in katkıları ve  katılımıyla öğrencilere Karaçam tohumları, Çam ağacı fidanları ve eğitim hayatlarında ihtiyaç duyacakları çeşitli materyallerin dağıtımlarını gerçekleştirdik. Öğrenci ve öğretmenlerimizle keyifli vakitler geçirdik.

Emeği geçen, bize bu fırsatı veren  ve destek olan tüm gönüllülerimize ve danışman hocamız Sibel IŞIK MERCAN' a teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, Salı