Etkinliklerimiz

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü

Toplum Gönüllüleri Topluluğu olarak 27 Şubat 2018 tarihinde Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü ziyaret edilip, görme engelli sporcularla vakit geçirilip sohbet edildi.

 

Antalya Runatolia Maratonu

Toplum Gönüllüleri Topluluğu olarak, 3 Mart 2018 tarihinde topluluğu tanıtmak ve projelere destek bulmak için 4 topluluk üyesi Antalya Runatolia Maratonu'na katılıp 5 km koşu tamamlandı. Farklı alanlarda çalışmalar yapan gönüllü kuruluşlardan kişilerle bir araya gelinip, tecrübeler paylaşıldı.

 

Bir Hikayem Var

Kütüphane haftası kapsamında, Toplum Gönüllüleri Topluluğu olarak, 24 Mart 2018 tarihinde Kütahya Vahid Paşa İl Halk Kütüphanesi'nde Cumhuriyet İlkokulu, Linyit İlkokulu, Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencileri katılımıyla proje gerçekleştirildi. Proje öncesi öğrencilerin kendi şiirleri ve hikayelerinden oluşan sınıf kitapları oluşturuldu. Proje günü bu kitaplar okundu. Topluluk üyeleri tarafından kostüm giyilerek bilenen masallar canlandırıldı.

 

İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü

Toplum Gönüllüleri Topluluğu olarak, İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ziyaret edildi. Kulüp üyeleri tarafından temel işaret dili hareketleri öğrenildi.

 

Kırmızıda Dur De

Toplum Gönüllüleri Topluluğu olarak Kırmızıda Dur De projesini gerçekleştirebilmek için, 27 Ekim tarihinde topluluk üyesi 23 kişinin katılımıyla, Güneş Aile Danışmanlığı şirketi eğitmeni Sema Güneş tarafından çocuk hakları ve çocuklarla proje gerçekleştirirken dikkat edilmesi hususları konu başlıklarında eğitim alındı.

 

Kışlık Bot Yardımı

Toplum Gönüllüleri Topluluğu olarak, tarafımıza ulaşan bir çağrı ile yardım projesi başlatıldı. 15 günlük bir süreçte kaynak arayışına çıkıldı. Kütahya'da bulunan ayakkabı satıcısı esnaflar tarafından yaklaşık 25-30 çift kışlık bot yardım olarak gönderilmesi üzere alındı. Kışlık botlar Siirt'te bulunan bir köy okulunun ilkokul öğrencilerine ulaştırıldı.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2019, Perşembe