Bilgilendirme Semineri 2

Kemankeş Padişahlar ve Ünlü Kemankeşler

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Ata Sporları ve Binicilik Topluluğunun 2017-2018 dönemi içerisinde 23 Mart 2018 tarihinde topluluğumuzun üyeleri Ayşenur Ateş ve Uğur Badem tarafından Kemankeş Padişahlar ve Ünlü Kemankeşler adlı seminer verilmiştir. Topluluğumuzun tüm üyelerinin katılımıyla seminer gerçekleşmiştir. Seminer sonunda verilen seminer hakkında sorular alınıp cevap verilmiştir.

Osmanlı Döneminde Okçuluk

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Ata  Sporları ve Binicilik Topluluğunun 2017-2018 dönemi içerisinde 16 Mart 2018 tarihinde  topluluğumuzun başkanı Burak Üstündağ tarafından  Osmanlı Döneminde Okçuluk Alnında Yapılan Islahatlar, Ok Meydanı Kuralları ve Okçuluk Adabı adlı seminer verilmiştir. Topluluğumuzun tüm üyelerinin katılımıyla seminer gerçekleşmiştir. Seminer sonunda verilen seminer hakkında sorular alınıp cevap verilmiştir.

Ok ve Yayın Menşei

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Ata Sporları ve Binicilik Topluluğunun 2017-2018 dönemi  9 Mart 2018 tarihinde  topluluğumuzun üyeleri Ömer Tayyip Güneş ve Şeyda Nedirli tarafından  Ok ve Yayın Menşei, Okçuluğun Tarihi adlı seminer verilmilştir. Topluluğumuzun tüm üyelerinin katılımıyla seminer gerçekleşmiştir. Seminer sonunda verilen seminer hakkında sorular alınıp cevap verilmiştir.

Okçuluğun Tanımı

Sağlık Kültür ve Spor  Daire Başkanlığına bağlı Ata Sporları ve Binicilik Topluluğunun 2017-2018 dönemi  içerisinde 2 Mart 2018 tarihinde  topluluğun üyesi Mürüvet  Bekdaş tarafından  Okçuluğun Tanımı, Önemi ve Dini Temelleri  adlı seminer verilmiştir. Topluluğumuzun tüm üyelerinin katılımıyla seminer gerçekleşmiştir. Seminer sonunda verilen seminer hakkında sorular alınıp cevap verilmiştir.

 

Son Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, Perşembe