Sozler ve Cizgiler

Sözler ve Çizgiler Resim Sergileri

1 Mayıs 2017 Pazartesi günü Kütahya Sera AVM’de saat 09.00’da başlayarak gün boyu devam eden Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sözler ve çizgiler sergimizi açmış bulunduk. Sergimizde ki resimlerin içerikler, Kutlu Doğum Haftası ile ilgili Hadisler ve Hadisleri anlatan görseller şeklindeydi.1 Mayıs 2017 Pazartesi Günü Kütahya Sera AVM’de çocuk, genç, yaşlı ve herkese hitap eden sergimize Kütahya Halkı yoğun ilgi gösterdi

 2 Mayıs 2017 Salı günü Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde saat 09.00’da başlayıp akşam 18.00’a kadar devam eden Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz Sözler ve Çizgiler Sergimizin 2.adımını gerçekleştirdik. Programımıza Doç.Dr. İlhami Günay Hocamızın açılış konuşmalarıyla başlayıp akabinde fakülte Dekan yardımcımız Ümit Aktı hocamızın günün anlam ve önemini konuşmalarıyla devam edip fakülte hocalarımız ve öğrencilerimizin sergiyi gezmeleriyle sergimiz son bulmuştur. Sergimizin son bulmasıyla tekrardan hocalarımız ve öğrencilerimizin desteğiyle İslami İlimler Fakültesi bahçesine Gül fidanları diktik.

30 Kasım 2017 Tarihinde Mevlid Kandili kapsamında 3.sünü düzenlediğimiz sözler ve çizgiler sergimizi İslami İlimler Fakültesi’nde gerçekleştirdik.Sergimiz Dr.Öğr.Üye. Mustafa Kelebek Hocamızın konuşmaları ile başlayıp fakülte hocalarımız ve öğrencilerimizin sergiyi ziyaret etmesiyle sona ermiştir.

3 Aralık 2017 Perşembe günü Mevlid Kandili kapsamında 4.sünü düzenlediğimiz Sözler ve Çizgiler sergimizin Kütahya Sera AVM’de Kütahya Halkının katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, Salı