Polise Minnet Gecesi

Dpü Domaniç Hayme Ana Myo Öğrencileri Polise Minnet Gecesi Düzenledi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri, polis haftası nedeniyle MYO Osman Gazi Konferans Salonunda polise minnet gecesi düzenledi. DPÜ Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından organize edilen geceye Kaymakam Tufan B. Gilan, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, MYO öğrencileri ile ilçedeki lise öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Kaymakam Tufan B. Gilan ve Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Topluluk Başkanı Emine Sunal polislerin fedakarca çalışarak insanların huzur ve emniyet içinde yaşamasını temin ettiklerini, kendilerine, vatan, millet uğruna canını veren şehit polislerimize, şehitlerimize her zaman minnettar olduklarını söylediler. İlçe Emniyet Fatih Karabal'a da yaptığı konuşmada, geceyi düzenleyen öğrencilere, DPÜ Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu ve MYO Müdürlüğüne teşekkür ederek, duygularını dile getirdi. Polise minnet gecesinde Şehit kahraman polis Fetih Sekin için yazılmış bir mektup okundu. Okunan mektup dinleyicileri duygulandırdı. MYO öğrencileri tarafından hazırlanan polise minnet konulu video gösterimi de ilgiyle izlendi.

Program sonrası Kaymakam Tufan B. Gilan polisler adına emniyet amiri Fatih Karabal'a; MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural, Dr. Öğr.Üyesi Filiz Yüksel tarafından polislere minnettarlık belgesi ve karanfil verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, Pazartesi