Saka Okul Ziyareti

Saka İlkokul & Ortaokul Ziyaretleri

 

Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Damla Topluluğu 16.04.2018 tarihinde Saka İlkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti. Topluluğumuz olarak sınıflara dağılarak öğrencilerle vakit geçirildi. Onların Damla Topluluğu hakkındaki duygu ve düşünceleri alındı. Diğer okul etkinliklerimizden farklı olarak bu sefer ilkokul çocuklarına hitap edecek şekilde duvarlara resimler çizildi ve onlarla birlikte boyandı. Dışarıya ise çocukların oyun oynayabileceği şekiller çizildi. Onlarla birlikte oyunlar oynandı ve geri dönüş için yola çıkıldı.

____________________________

Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Damla Topluluğu 02.03.2018 tarihinde Saka ilkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti. Sınıflara dağılarak öğrencilere o ayın teması olarak kitap ve kitap okuma adına eğitici bilgiler verildi. Damla Topluluğu tanıtıldı. Öğrencilere sınıfta balon,defter ve kalemler dağıtıldı. Öğrencilerle sınıflarda  ve dışarıda müzikler eşliğinde topluca oyunlar oynandı. Öğrencilerle uçurtma uçuruldu. İlkokul öğretmenleriyle sohbet edildi.

_____________________________

Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Damla Topluluğu 29.11.2017 tarihinde ikinci kez Saka ilkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti. Sınıflara dağılarak öğrencilere o ayın teması olan kitaplar  hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerle  sınıfta oyunlar oynanarak  balon,defter ve kalemler dağıtıldı. Öğrencilerle dışarıda uçurtmalar uçuruldu ve oyunlar oynandı. Okuldaki öğretmenlerle sohbet edildi.

_____________________________

Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Damla Topluluğu 25.10.2017 tarihinde Saka ilkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti. Sınıflara dağılarak öğrencilere eğitici bilgiler verildi. Öğrencilere  Damla ne demek diye sorularak Damla Topluluğu tanıtıldı. Öğrencilere sınıfta balon,defter ve kalemler dağıtıldı. Öğrencilerle sınıflarda  ve dışarıda topluca oyunlar oynandı.İlkokul öğretmenleriyle sohbet edildi.

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, Perşembe