İnsanlık Ölmedi

3. İnsanlık Ölmedi Ödülleri

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Radyo Topluluğu tarafından düzenlenen, "3.İnsanlık Ölmedi” ödül töreni 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 20:30'da Hazer Dinari Kültür Merkezi'nde personelimiz, öğrencilerimiz ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

İnsanlığa moral veren, insanlığa hizmet amacı güden fahri yaşanmışlıkların, tüm insanlığa örnek ve moral olması amacıyla Üniversitemiz 25. Yıl etkinlikleri kapsamında Radyo Dumlupınar tarafından düzenlenen İnsanlık Ölmedi Ödül Töreninin bu yıl 3.’sü Töreni geniş katılımla Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde ödüller sahipleriyle buluştu..

Ödül törenine, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Akademisyenler, STK Temsilcileri, öğrenciler, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Kütahya’da doğan filizlenen ve şu an ulusal bir proje olan İnsanlık Ölmedi Ödül Töreni için; ülkemizin hemen her şehrinden gelen 500’e yakın insanlık ölmedi dedirten yaşanmış hikaye arasından seçilen; İstanbul, Eskişehir Manisa, Kütahya, Ankara ve Bursa şehirlerimizden gelen sekiz iyilik ödüllendirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, Pazar