Kütüphanemizi Yeniledik

Kütüphanemizi Yeniledik

Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu olarak, Meslek Yüksekokulumuzun kütüphanesinin daha modern bir ortama kavuşturulması ve öğrencilerin daha aktif kullanımlarının sağlanması amacıyla hazırlamış olduğumuz projeye Kanada merkezli TECK Madencilik San. Tic. A.Ş. tarafından finansal destek sağlandı.

TECK Madencilik San. Tic. A.Ş.’nin Kanada’daki genel müdürlüğünden projemize finansal destek alır almaz, firmanın Halkla İlişkiler Müdürü Zafer POLAT ve topluluğumuzun danışmanı Öğr.Gör. Okan METE önderliğinde hemen kolları sıvayarak, önce kütüphanemizin duvarlarını rengarenk boyadık, sonra sponsor firmanın finansal desteğiyle yeni mobilyaları ve aksesuarları kütüphanemize kazandırdık.

13 Kasım 2017 Pazartesi günü Domaniç Kaymakamı Tufan Bağır GİLAN, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet ERTÜRK, Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Gör. A.Bülent GÜL ve TECK Madencilik San.Tic. A.Ş. Genel Müdürü Uğur KIZILTEPE’nin kurdele kesimiyle yenilenen kütüphanemizin açılışını yaparak öğrencilerimizin kullanımına açtık.

Ayrıca proje kapsamında Halkla İlişkiler Müdürü Zafer POLAT tarafından “Saklama Paylaş” ismiyle, bütün ulaştırma masrafları TECK Madencilik firması tarafından karşılanmak üzere kitap bağış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Yüksekokulumuzun kütüphanesine Türkiye’nin dört bir tarafından, ikibinin üzerinde kitap bağışı yapıldı. Ağırlıklı olarak Ankara, Eskişehir, Artvin, Bursa, Çanakkale, Denizli, Uşak gibi illerden kitapların gelmesi, bizleri mutlu etti. Kampanyada toplanan kitapların 250 adedini Van Özalp Yatılı Bölge Ortaokuluna bağışlamanın da gururunu yaşamaktayız. Kampanyamız devam etmektedir.

“Saklama Paylaş” kitap bağış kampanyası kapsamında, Eski Kütahya Milletvekili, 1996-1997 yılları arasında TBMM Başkanlığı da yapmış olan Doç.Dr. Mustafa KALEMLİ tarafından kütüphanemize kitap bağışı yapılmış olup, kendisine kütüphanemizde ayrıca bir köşe tahsis edilmiştir.

Proje kapsamında TECK Madencilik tarafından 16 bin TL’nin üzerinde bir harcama yapılmış olup, firma Genel Müdürü Uğur KIZILTEPE okulumuza olan desteklerinin süreceğini ifade etmiştir. Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu olarak, firmaya ve firma yetkililerine, ayrıca proje boyunca gece gündüz bizimle koşturan Zafer POLAT beye teşekkür ediyor, öğrenci arkadaşlarımız için sürpriz olacak ve Şubat ayında faaliyete geçirmeyi planladığımız yeni projemiz için yeniden kollarımızı sıvıyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, Pazartesi