2. Özel Çocuk Şenliği

Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Engelsiz Hayat Topluluğu ve 14 Öğrenci Topluluklarının ortaklaşa düzenledikleri Germiyan Yerleşkesi’nde bu yıl 2.’si yapılan etkinliğe Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Genel Başkanı Birol Aydın, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) Genel Müdürü Berrin Altınöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç.Dr.Ercan Taşkın, Engelsiz Hayat Topluluğu (EHAT) Başkanı Kaan Karataş, akademisyenler, il protokolü, stk temsilcileri, davetliler, engelli öğrenciler ile aileleri katıldı.

Etkinlik Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayirin açılış konuşmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının sona ermesinin ardından engelsiz yaşama desteklerinden dolayı Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Federasyon Başkanı Birol Aydına, Belediye Başkan Vekilimiz Ali İhsan Ertaş ise Aragonit Yapı Kimyasalları yöneticisine ödülünü takdim etti. Engelsiz Medya Ödülünü Cem Çınarın aldığı etkinlik, Germiyan Kampüsü bahçesinde devam etti. Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaşın da katıldığı etkinlikte minikler, kukla gösterileri, sürpriz yarışmalar, tiyatro gösterileri, spor müsabakaları, müzik gruplarının konseri, çocuk oyunları, el becerileriyle alakalı sunumlar, dans gösterileri, uçurtma etkinliği, kağıt uçak yarışması, boyama becerileri, işaret diliyle şarkı gibi yeteneklerini sergiledi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, Pazartesi