Uluslararası Kongre

Uluslararası Kongre

Dumlupınar Üniversitesi Hayme Ana Meslek Yüksekokulu, aynı zamanda Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu üyesi öğrenciler, Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve International Vision University işbirliği ile düzenlenen “4. Gençler 360 Derece Uluslararası Öğrenci Kongresi”ne katılarak bildirilerini sundular.

Kongrede Bilgi Yönetimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Melek LAYIK, “Bilgi Ekonomisi Kavramına Bakış Üzerine Bir Araştırma” başlıklı bildirisini sunarken, Bilgi Yönetimi bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mukadder ERDOĞAN da, “Inovasyon ve 4. Sanayi Devrimi” başlıklı bildirilerini sunarak, hem topluluğumuzu hem de okulumuzu böylesine önemli bir organizasyonda temsil etmiş oldular.

Öğrencilerle birlikte kongreye katılan Domaniç Hayme Ana MYO Öğr.Gör. Filiz YÜKSEL, kongrenin çok güzel geçtiğini belirterek, öğrencilerimizin sunduğu bildirilerin çok beğenildiğini, izleyen akademisyenler tarafından öğrencilerimizin hazırladıkları bildiri ve sunum performansları dolayısıyla yoğun tebrik edildiğini ifade etti.

Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Gör. A.Bülent GÜL, sundukları bildiriyle okulumuzu temsil eden öğrencileri, başarılarının hayat boyunca devamını dileyerek tebrik etti. Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür Sanat Topluluğu olarak biz de öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, Salı