İnovel 17

İnovel 17 Araştırma Geliştirme Zirvesi

Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından 2-3-4 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen İnovel’17 “Her Şey Senin İçin Çünkü Sen Buna Değersin” etkinliği yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirilmiştir.

Şirket CEO’larının genel anlamda kariyer tavsiyeleri verdiği etkinlikte mülakat tüyoları, CV hazırlama teknikleri, işe giriş yöntemleri, girişimcilik ve dijitalleşme gibi konular öğrencilerin oldukça dikkatini çekti. Cimri.com CEO’su Serkan Koç, bu konulardaki bilgilerini deneyimleriyle harmanlayıp dinleyicilere aktardı. Teknoloji ve dijitalleşmeye özellikle dikkat çeken cimri.com CEO’su Serkan Koç, küresel örneklerle dinleyicilerin ufkunu genişletmeyi hedefledi. Dijitalleşen dünyada kendimizi geliştirmemiz gerektiğine önemle dikkat çekip “hedeflediğimiz yolda duvara çarpmanın vazgeçme değil yöntem değiştirme” sebebi olduğunu vurguladı. Alışverişlerde kullanılan kartlar yardımıyla hayatın bir GATA’ya dönüştürüldüğünü belirten Serkan Koç, her teknolojinin iyi olmadığını belirtip teknolojiden korkmamamızı, aksine dijitalleşmeye ayak uydurup onunla bütünleşmemizi öğütledi.

Şirket CEO’larına etkinliğe kattıkları değer için teşekkür edilip hediyelerinin takdim edilmesinin ardından öğrencilerin sorularına verilen cevaplarla etkinlik son buldu.

 

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, Pazartesi