Ravi İncigöz Ve Refik Sarıöz Üniversitemizde

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Topluluğu tarafından Ravi İncigöz ve Refik Sarıöz ile keyifli bir söyleşi 26 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Etkinlikten önce öğrencilere çeşitli çekilişler ile mini hediyeler sunuldu ve davetliler için sorular hazırlamaları istenildi. Ardından Ravi İncigöz mini bir konser ile salona giriş yaptı. Mini konserden sonra yerlerini alan davetliler ile söyleşi başladı. İnteraktif bir şekilde devam eden söyleşide, sorulan sorulara verilen cevaplar öğrenciler arasında kahkahalar oluşmasını sağladı. Söz yazarı olarak da bilinen Ravi İncigöz’e en çok sorulan sorular arasında aşk konusu dikkat çekti. Davetlilere nefes aldırmak ve salona renk katmak amacıyla sürpriz yapmak isteyen öğrenciler Ravi İncigöz’ün şeker şarkısını seslendirdiler.  Mikrofonu eline alan Ravi İncigöz, öğrencilere eşlik ederek şarkıyı tekrar söyledi. Programın devamında Refik Sarıöz’e radyoculuğu ile ilgili sorular soruldu.  Davetlilerin kimden etkilendikleri, destekçileri ve hayatlarının dönüm noktaları en sık sorulan sorular oldu. Sürekli soruları cevaplayan taraf olan davetliler, bu sefer mikrofonların yönünü öğrencilere doğrulttu ve salonda renkli bir hava oluşturdu.  Programın bitiminde davetlilere üniversitemizin altın anahtarı takdim edildi. Program Ravi İncigöz ve Refik Sarıöz’ün öğrenciler ile fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, Perşembe