Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor?

Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor?

Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Kardeş Ülkeler Topluluğu tarafından 20 Nisan 2017 Perşembe günü düzenlenen “Gelecek Nasıl Bir İnsan Bekliyor” kişisel gelişim semineri gerçekleştirildi. Düşünce koçu, kişisel gelişim uzmanı Münir Arıkan tarafından verilen seminerde, geleceğin insanı ele alındı.

Kişisel gelişim uzmanı Arıkan, önce katılımcılara okudukları bölümü, ardından gelecekte, okudukları bölümle ilgili neler yapmak istediklerini veya neler yapabileceklerini sordu. Geleceğin genç nesillerine, farklı alanlarda gelişim göstermelerine yönelik tavsiyelerde bulundu. Gençliğin geleceğin umudu olduğunu belirten Arıkan, katılımcılara diğer teknoloji devi ülkelerden, savaştan sonra hızla kalkınan Almanya’dan, Japonya’dan örnekler verdi. “Gençlik geleceğe uyum sağlamalı” diyen Arıkan, sıra dışı kişilikler ile dünyaya güzel bir iz bırakmanın önemini vurguladı. Türkiye’nin,  Avrupa’nın ilerisinde olabilmesi için anahtarın sıra dışı işler başaran sıra dışı insanlarda olduğunu belirtti.

Konuşmalarının ardından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Arıkan, gençlere geleceğe dair önerilerde bulundu. Seminer, Münir Arıkan’a hediye takdimi ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, Cuma