2015 Yılı Bahar Şenlikleri

=====================

4. GÜNÜ (22 MAYIS 2015)

Üniversitemiz 15. Bahar Şenliklerinin dördüncü gününde Dans Topluluklarının açılışı ile başlayan etkinliğimiz 100. Yılı olan Mercedes firmasının sponsor olduğu “Kolpa”nın güzel şarkıları ile birlikte binlerce izleyici ile birlikte program sona ermiştir. Kolpa’ya Üniversitemizin altın anahtarını Daire Başkanımız Doç.Dr.Ercan TAŞKIN takdim etmiştir.

15. Bahar Şenliklerinde emeği geçen Şarkıcılarımıza, Öğrenci Topluluklarımıza tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3. GÜNÜ (21 MAYIS 2015)

Üniversitemiz 15. Bahar Şenliklerinin üçüncü gününde Dans Topluluklarının açılışı ile başlayan etkinliğimiz “Teoman”ın sahne alması ile yoğun öğrenci katılımı ile program sona ermiştir.

2. GÜNÜ (20 MAYIS 2015)

15. Bahar Şenliklerinin ikinci gününde Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokulları arasında geçen Basketbol,  Futsal  ve Voleybol turnuvalarında 1. , 2. ve 3. olan takımlarımıza kupa ve madalyaları Şube Müdürlerimiz tarafından takdim edilmiştir. Öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dileriz.

Gecesinde Dans Topluluklarının gösterileri ile başlamıştır. “Gece Yolcuları”nın sahne aldığı gecede yoğun bir öğrenci katılımı ile son bulmuştur. “Gece Yolcuları”na hediyesini Üniversitemiz Sürekli Eiğitim Merkezi Müdürü Doç.Dr.Ayhan GÜN takdim etmiştir.

1. GÜNÜ (19 MAYIS 2015)

Üniversitemiz 15. Bahar Şenlikleri Dans Topluluğunun ve şenlikler bitimine kadar misafir ettiğimiz Anadolu Üniversitesi Dans Topluğunun gösterileri ile başlamıştır. “Grup Mecaz” sevilen şarkıları ile öğrencilerimizi coşturmuştur. Ardından Dj Suat ATEŞDAĞLI sahne almıştır. Yaklaşık onbin kişilik öğrenci katılımı ile hoş bir gece yaşanmıştır.

Görev alan başta Radyo Dumlupınar’a, Dağcılık, Dans, Müzik ve diğer Öğrenci Topluluklarımıza teşekkür eder, derslerinde başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, Pazartesi