2015 Yılı Bahar Şenlikleri

 

 

 

 

=====================

4. GÜNÜ (22 MAYIS 2015)

          Üniversitemiz 15. Bahar Åženliklerinin dördüncü gününde Dans Topluluklarının açılışı ile baÅŸlayan etkinliÄŸimiz 100. Yılı olan Mercedes firmasının sponsor olduÄŸu “Kolpa”nın güzel ÅŸarkıları ile birlikte binlerce izleyici ile birlikte program sona ermiÅŸtir. Kolpa’ya Üniversitemizin altın anahtarını Daire BaÅŸkanımız Doç.Dr.Ercan TAÅžKIN takdim etmiÅŸtir.

            15. Bahar Åženliklerinde emeÄŸi geçen Åžarkıcılarımıza, ÖÄŸrenci Topluluklarımıza tüm öÄŸrencilerimize teÅŸekkür ederiz.

              

====================

3. GÜNÜ (21 MAYIS 2015)

          Üniversitemiz 15. Bahar Åženliklerinin üçüncü gününde Dans Topluluklarının açılışı ile baÅŸlayan etkinliÄŸimiz “Teoman”ın sahne alması ile yoÄŸun öÄŸrenci katılımı ile program sona ermiÅŸtir.

        

====================

2. GÜNÜ (20 MAYIS 2015)

         15. Bahar Åženliklerinin ikinci gününde Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokulları arasında geçen Basketbol,  Futsal  ve Voleybol turnuvalarında 1. , 2. ve 3. olan takımlarımıza kupa ve madalyaları Åžube Müdürlerimiz tarafından takdim edilmiÅŸtir. ÖÄŸrencilerimize hayatları boyunca baÅŸarılar dileriz.

          Gecesinde Dans Topluluklarının gösterileri ile baÅŸlamıştır. “Gece Yolcuları”nın sahne aldığı gecede yoÄŸun bir öÄŸrenci katılımı ile son bulmuÅŸtur. “Gece Yolcuları”na hediyesini Üniversitemiz Sürekli EiÄŸitim Merkezi Müdürü Doç.Dr.Ayhan GÜN takdim etmiÅŸtir.

                    

====================

1. GÜNÜ (19 MAYIS 2015)

        Üniversitemiz 15. Bahar Åženlikleri Dans TopluluÄŸunun ve ÅŸenlikler bitimine kadar misafir ettiÄŸimiz Anadolu Üniversitesi Dans TopluÄŸunun gösterileri ile baÅŸlamıştır. “Grup Mecaz” sevilen ÅŸarkıları ile öÄŸrencilerimizi coÅŸturmuÅŸtur. Ardından Dj Suat ATEÅžDAÄžLI sahne almıştır. Yaklaşık onbin kiÅŸilik öÄŸrenci katılımı ile hoÅŸ bir gece yaÅŸanmıştır.

          Görev alan baÅŸta Radyo Dumlupınar’a, DaÄŸcılık, Dans, Müzik ve diÄŸer ÖÄŸrenci Topluluklarımıza teÅŸekkür eder, derslerinde baÅŸarılar dileriz.

                    

====================

                   

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, Pazartesi