Ekonomi Topluluğu

          

ÖNCEKİ ETKİNLİKLERİ GÖRMEK İÇİN RESMİ TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Halka Arz

          22.12.2015 Tarihinde İstanbul'a Sabancı Center'da ki TSPB'nin düzenlemiş olduğu Halka Arz konulu panele katıldık. Borsa ve Türkiye'de borsa sistemi, Halka arz işlemleri, Aracı şirketler, Sorunlar ve Çözümler şeklinde güzel bir panele katıldık.

====================

Bankacılık Eğitimi

          16.12.2015 Tarihinde Bankacılık alanında uzman Sayın Şener Babuşçu Beyi ağırladık. Yoğun katılımlı etkinlikle katılımcılara ücretsiz kitap ve uluslararası düzeyde sertifika takdim edildi. Bankacılık Eğitimi Adlı seminerde: Temel Bankacılık, Bankacılık Sınavları, Nasıl Bankacı olunur, CV Mülakat teknikleri, SPK sınavları vb. birçok alandan bilgi verildi.

        

====================

Kahvaltı

          26.12.2014 Tarihinde Kütahya'nın önemli ismi Nafi Güral Beyfendi ile kahvaltı yaptık.Üyelerimiz beyfendiyle yakından tanışma fırsatı buldu.

  

====================

Yarınlarda Buluşalım

         16.12.2014 Tarihinde ''Denizbank ile Yarınlarda Buluşalım'' Etkinliği düzenlenmiştir.Günümüzde gelişen teknolojiyle beraber; Digital bankacılık uygulamaları ve Meslek olarak bankacılık konuları ele alınmıştır.Etkinlik sonunda katılımcılara hediyeler verildi.

====================

Türkiye Bankalar Birliği

          Ekonomi Topluluğu olarak Türkiye Bankalar Birliğini ziyaret ettik. Topluluğumuza özel olan bu eğitim de, Birliğin çalışmaları, bankacılık sektörü ve Türkiye ekonomisi hakkında bilgi verildi. İstanbul/Etiler ''Akmerkez'' de gerçekleştirilen etkinliğe 24 (yirmidört) üye katıldı.

     

====================

24. Bilfest

          Ekonomi Topluluğu olarak her yıl en az bir kere katıldığımız İzgören Akademi'nin düzenlediği Bilfest'in 24.sü Bursa'da gerçekleşti.Biribirinden değerli, kendi alanlarında başarılı birçoğumuzun yakından tanıdığı isimlerin de katkılarıyla tam bir festival havasında geçen bu etkinlikte  Ekonomi Topluluğu olarak yer bulduk.

              

====================

1. Ekonomi Zirvesi

          Ekonomi Topluluğu olarak ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Üniversitemizde 1.sini gerçekleştirdiğimiz Ekonomi Zirvesi birbirinden değerli konuşmacı katılımcılarla gerçekleşti. Öğrenci arkadaşlarımızın büyük ilgisiyle karşılaştığımız etkinliğimiz Rektör Yardımcısı Yunus ERDOĞAN'ın açılış konuşmasıyla başladı.

                    

====================           

               24 NİSAN 2014 Perşembe günü Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (amfi-1) konuğumuz Sayın Bülent Şenver Bey’in katılımıyla bankacılıkta etik değerler hakkında bilgi verdi. Saat 11:30’da merkezde Bülent Bey’i karşıladık ve beraber öğle yemeği yemek için okula bedestene geldik. Öğle yemeği bitimiyle beraber saat 13:00’da konferansın yapılacağı salona geçtik. Ubyo’nun misafir öğretim üyesi odasında ağırladık. Ubyo bölümünün hocalarıyla ve üyelerimizle birlikte sohbet etti. Saat 14:05’de Bülent Bey’e eşlik ederek konferansın yapılacağı salona gittik. Kendisine hem üyelerimiz hem hocalarımız hem de üniversite öğrencileri çok güzel karşıladı.1 dakika saygı duruşu ve istiklal marşı söylendi. Sunucumuz Bülent Bey’in hayatında bahsetti. Bunun bitimiyle beraber Bülent Bey konuşmak için sahneye çıktı. Etkinliğimiz adı üzerine Bülent Bey Bankaların etik olup olmamaları durumundan bahsetti. İnsanlar nasıl etik davranmalı, etik insanlara ne katar, etiğin faydaları ve avantajlarından bahsetti. Yaklaşık olarak 2 saat 15 dakika sürdü. Saat 16:15’te etkinliğimiz sona erdi. Toplu olarak hem banka müdürleriyle hem hocalarımızla hem üyelerimizle hem de üniversite arkadaşlarımızla fotoğraf çekildi Bülent Bey sadece üyelerimizle 30 dakika sohbet etti. Üyelerimizin aklına takılan soruları kendisine sordu. Bu keyifli sohbetin ardından saat 17:15’de kendisini üniversitemizden yolcu ettik. Bu keyifli konferans için Sayın Bülent Şenver’e, Üniversitemizin bize böle imkanlarla sağladığı için üniversitemize, bize katkılarını esirgemeyen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, etkinliğimize katılarak bizi onurlandıran hocalarımıza ve günün en çok yorulan koşuşturan fedakarlık gösteren Ekonomi Topluluğu üyelerine teşekkür ederiz.

                     

Son Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, Çarşamba