İwd

International Women Day 2019 Kütahya

Bilgisayar ve Bilişim Topluluğu olarak 28.04.2019 tarihinde Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde “International Women Day 2019 Kütahya” adlı teknoloji seminerimizi gerçekleştirdik. Toplam 8 oturum yer aldı.

Etkinliğimizde,

•  Keynote(İlker Akansel-Google)

-Açılış konuşması yaptı. GDG ve WTM programları hakkında genel bir bilgilendirme de  bulundu.Sunumu 10.00 da başladı ve 45 dakika sürdü.

•  Powerful Enums in Swift(Sema Sancar – HDI Sigorta A.S) 

-Swift dilindeki güçlü ve esnek kullanılan Enum yapısını örneklerle açıkladı.Sunumu 11.00 da başladı ve 45 dakika sürdü.

•  Hazelcast Cloud,Behind The Scene(Hüseyin Babal –Hazelcast)

- Bu büyük platformu nasıl kurduklarını.Gerçek kod parçaları ve yapılandırma örnekleri,Kubernetes,Prometheus,AWS,Spring Boot,Gafana ve daha pek çok şeyi nasıl kullandıkları açıkladı.Sunumu 12.00 da başladı ve 45 dakika sürdü.

•  I Choosed Flutter (Merve Arslan - GDG Eskişehir)

-Flutter’ın ne olduğu,nasıl tanıştığı ve bugüne kadar ki deneyimlerinden bahsetti.Sunumu 14.00 da başladı ve 45 dakika sürdü.

•  Making Admin Panel with React (Alparsalan Çelik – BlindlD)

-Ürünlerimiz için kolayca kontrol edebileceğimiz admin bir panel oluşturma ile ilgili bir sunum yaptı.Sunumu 15.00 da başladı ve 45 dakika sürdü.

•  Machine Learning for Android Developers (Sinan Yılmaz – GDG Kütahya)

-Android uygulama geliştirmede makine öğreniminin nasıl entegre edildiğini, neler yapılabileceğini anlattı.Sunumu 16.00 da başladı ve 45 dakika sürdü.

.•  Arduino ile E-Textiles &Giyilebilir Teknoloji Projeleri (Hilal Güngör –SistersLab)

-Ardıino Lilypad ile giyilebilir proje örnekleri,günümüzde ve yakın gelecekte giyilebilir teknolojilerle ilgili bilgiler paylaştı.Sunumu 14.00 da başladı ve 45 dakika sürdü.

•  Streming IoT Data to Google Cloud Platform(Mehmet Karaköse –Noderix)

-Sunumunda Google Cloud Platform'da bir Pub/Sub konu ve kayıt oluşturmak için Cloud IoT ve Cloud Pub/Sub nasıl yapılandırılır bunlara değindi.Sunumu 15.00 da başladı ve 45 dakika sürdü sunumları yer aldı. Etkinliğimiz Saat:10.00’ da başlayıp 17.00’ da sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019, Pazartesi