Sap Bilen

Sap Bilen İşsiz Kalmaz

Türkiye'de ilk kez sadece DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO'da ders olarak okutulacak SAP Yazılım programı ile ilgili SAP Uzmanları Koç Holding  Aygaz A.Ş. Kurumsal Bilgi Teknolojileri SAP Yazılım Yöneticisi Korhan Özduygu ile Analist SAP modül uzmanı Emre Karakurum "SAP Nedir, Ne İşe Yarar" konulu konferansta öğrencilere SAP programı ve modülleri konusunda ayrıntılı bilgiler vererek öğrencilere gelecek vizyonu çizdiler.

 Koç Holding  Aygaz A.Ş. Analist SAP modül uzmanı Kurumsal Bilgi Teknolojileri SAP Yazılım Yöneticisi Emre Karakurum :

            "SAP BİLEN İŞSİZ KALMAZ"

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda sertifika programı olarak  eğitimi verilmeye başlanan ve  2019-20120  Eğitim Öğretim yılında ders olarak okutulacak  SAP Yazılım programı ile ilgili DPÜ Domaniç Hayme Ana Bilim, Kültür ve Sanat Topluluğu'nun organizasyonuyla gerçekleştirilen "SAP Nedir, Ne İşe Yarar" konulu konferansta; SAP Uzmanları Koç Holding  Aygaz A.Ş. Kurumsal Bilgi Teknolojileri SAP Yazılım Yöneticisi Korhan Özduygu ile Analist SAP modül uzmanı Kurumsal Bilgi Teknolojileri SAP Yazılım Yöneticisi Emre Karakurum öğrencilere SAP, SAP Modülleri, SAP yazılımının işletmeler açısından önemi, modülleri, fonksiyonları gibi konularda öğrencileri bilgilendirdiler,  öğrenciler için gelecek vizyonunu çizdiler.

            "SAP KULLANAN AYRICALIKLI HALE GELİRLER"

SAP dünyada önemli, güvenilir ve sektörün lider firmaları tarafında dünyada ve Türkiye'de kullanılan bir program olduğunun altını çizen Analist SAP modül uzmanı Kurumsal Bilgi Teknolojileri SAP Yazılım Yöneticisi Emre Karakurum, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda ilk kez SAP programının ders olarak okutulmasının çok önemli olduğunu, SAP bilen elemanların işsiz kalmasının imkansız olduğunu söyledi.

 SAP Programın farklı modülleri olduğunu ve bu modüllerin firmaların ihtiyaçlarına uygun olara kullanıldığını, firmaların tedarikten stoka, lojistik faaliyetlerinden İnsan Kaynaklarına,  ürün yönetiminden malzeme planlamaya, maliyet ve kontrolüne kadar birçok imkanı sunduğu, tedarikçilerle entegre olarak kullanılabildiğini ifade eden Karakurum, SAP programının bu programı kullanmasını bilenleri ayrıcalıklı hale getireceğini söyledi.

Koç Holding  Aygaz A.Ş.'de SAP programının kullanımı konusunda bilgiler veren Karakurum, "Sektörün bu programı kullananlara, yazılım konusunda çalışacaklara ihtiyacı var.  Geleceğiniz açısından SAP programı kullanabilmek sizler için bir avantaj olacaktır. Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nu SAP programını ders olarak gündemlerine aldıkları için tebrik ederim, bizler her zaman destek olacağız. " dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, Pazartesi