Radyo TopluluÄŸu

Radyo Web Sitesi için TIKLAYIN

 

 

 

1 - ORYANTASYON KAPSAMINDA STANT AÇMA

2 - YOL ARKADAÅžIM - 2

3 - RADYOFEST - 3

4 - RADYO ETKÄ°NLÄ°KLERÄ°

5 - RADYOFEST - 4

 

 

 

 

 

 

 

Ceyhun YILMAZ ile Yüksek Sohbet

          Radyo TopluluÄŸu, 27 Kasım 2015 saat 14.00 'da Ä°Ä°BF Amfi 2 de 'Ceyhun Yılmaz ile Yüksek Sohbet' adlı söyleÅŸi gerçekleÅŸtirdi.Üniversite personeli, basın mensubu ve öÄŸrencilerin yoÄŸun katılım saÄŸladığı bu söyleÅŸide 'Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz' teması iÅŸlendi. Mizahi anlatım biçimi kullanan Ceyhun Yılmaz katılan herkesi eÄŸlendirdi.

        

====================

Hayko CEPKÄ°N ile SöyleÅŸi

          Radyo TopluluÄŸu, 25 Kasım 2015 saat 14.00 'da Ä°Ä°BF Amfi 2 de Hayko Cepkin söyleÅŸisi gerçekleÅŸtirdi. Birçok iÅŸadamı, basın mensubu, üniversite personeli ve öÄŸrencilerin yoÄŸun katılım saÄŸladığı bu söyleÅŸide Hayko Cepkin katılan tüm herkesi eÄŸlendirdi. Tecrübelerini de paylaÅŸan sanatçı Dumlupınar Üniversitesi 'nde olmaktan mutluluk duyduÄŸunu dile getirdi.

        

====================

Etkili Ä°letiÅŸim Teknikleri

          Radyo TopluluÄŸu olarak 3 Kasım 2015 ÇarÅŸamba günü Ä°Ä°BF Amfi-2 de "Hakan MENGÜÇ" ile söyleÅŸi gerçekleÅŸtirdik. Kütahya'nın önde gelen iÅŸ kadınları, Emel ÖZMAL, Sevim GÜRAL OLGUN'un, iÅŸ adamları Kügiad BaÅŸkanı Mithat DELEN, Ä°smail ÖZMAL, Taner ÖZKALKAN, Dpüsem Müdürü Yard.Doç.Dr.Ayhan GÜN, basın mensupları, öÄŸretim üyeleri, Sks ÅŸube müdürleri ve üniversite öÄŸrencilerinin yüksek katılım gösterdiÄŸi bu söyleÅŸide iletiÅŸim, beden dili ve hipnoz hakkında bilgiler verilerek eÄŸlenceli bir söyleÅŸi gerçekleÅŸti.

        

====================

Mülakat Teknikleri

          Üniversitemiz Radyo TopluluÄŸu öÄŸrencileri 9 Nisan 2015 saat 14.00 Ä°Ä°BF Amfi 2’de “Mülakat Teknikleri” söyleÅŸisi gerçekleÅŸtirmiÅŸlerdir. Üniversite öÄŸrencilerimizin yüksek katılım gösterdiÄŸi “Yapı Kredi Kariyer Sahnesi” isimli söyleÅŸide, Ä°lker ELÄ°BOL ve Orçun KAPTAN,  bankacılık dünyasının kapılarını açacak ve kariyer planlamasında gençlere yön verecek bilgileri aktarırken, aynı zamanda eÄŸlendirerek öÄŸrencileri kahkahalara boÄŸdu. SöyleÅŸi sonrasında Radyo Dumlupınar’ı ziyarete gelen Ä°lker ELÄ°BOL ve Orçun KAPTAN sürpriz bir radyo programı ile dinleyicilere keyifli dakikalar yaÅŸattı.

        

====================

Beyazıt Öztürk Show

          16 Mart 2015 saat 14.30’da üniversite kapalı spor salonunda sevilen ÅŸovmen “Beyazıt Öztürk” söyleÅŸisi gerçekleÅŸtirildi. 7 bin kiÅŸinin katılımıyla gerçekleÅŸen söyleÅŸide unutulmaz anlar yaÅŸandı. Hayat hikayesini, mesleki baÅŸarılarını anlatan Beyazıt Öztürk öÄŸrencilerin sorularını yanıtladı. EtkinliÄŸimize bir gün sonra Kanal D ana haberde yer verildi.Beyazıt Öztürk Radyo Dumlupınar’ın düzenlediÄŸi bu söyleÅŸinin harika bir organizasyon olduÄŸunu belirterek kendi kamerası ile çektiÄŸi söyleÅŸi videosunu Beyaz Show’da yayınladı

                    

====================

Nüans Gençlerle BaÅŸbaÅŸa

          10 Mart 2015 saat 15.00’da Fatih Belediye BaÅŸkanı Mustafa Demir’in konuk olduÄŸu, Nüans Gençlerle BaÅŸbaÅŸa programını, DPÜ TV ile ortak canlı yayınla gerçekleÅŸtirmiÅŸlerdir. Programda Demir, 3.Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerinden, gençlere verdiÄŸi deÄŸerden ve hayat hikayesinden bahsetmiÅŸtir. DiÅŸ hekimliÄŸi okumasına raÄŸmen Ä°stanbul’da siyaset yapmanın hayali olduÄŸunu belirten Mustafa Demir, aynı gün saat 20.00’da TÜGÄ°K BaÅŸkanı Erkan Güral, KÜGÄ°AD BaÅŸkanı Mithat Delen ve KÜGÄ°AD yönetim kurulu üyelerinden Emel Özmal, Baro BaÅŸkanı Ahmet Atam, Sivil toplum kuruluÅŸları, esnaf, idari ve akademik personelinde aralarında bulunduÄŸu “Türkiye’nin En Ä°yi Üniversite Radyosu” kutlama kokteyli gerçekleÅŸtirmiÅŸlerdir. Kokteylde Radyo Dumlupınar yönetimi söz alarak ödül sürecinde destek veren herkese teÅŸekkürlerini iletmiÅŸlerdir.

              

====================

Radyo Dumlupınar’dan “VEFA”
 

          Ä°lk Ziyaret Dumlupınar ÅžehitliÄŸine! Radyo Dumlupınar, Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde bütün büyük ÅŸehir üniversite radyolarını geride bırakarak “Yılın En Ä°yi Üniversite Radyosu” seçildi. Ekibi kazandıkları ödülle birlikte ilk ziyaretini isimlerini aldıkları Dumlupınar ÅžehitliÄŸi’ne 15 Åžubat 2015 günü yaptılar.

        ÅžehitliÄŸe yapılan ziyarete; SKS Daire BaÅŸkanımız YaÅŸar Çakıcı, Radyo TopluluÄŸu Danışmanı Özlem Soyer Zeyrek, Åžube Müdürümüz Ä°lyas Akar ve Üniversite Ä°mam Hatibi Ömer Tankut GündoÄŸan’da bizzat katılım saÄŸladılar. Zafertepe Anıtı, Dumlupınar ÅžehitliÄŸi ve Åžehit Sancaktar anıtı ziyaretleri ile Radyo Dumlupınar ekibi bu topraklara dikkat çekmek istedi. Dumlupınar ÅžehitliÄŸinde Üniversitemiz Ä°mam Hatibi Ömer Tankut GündoÄŸan’nın eÅŸliÄŸinde topluca dua edildi.

              

====================

====================

          Radyo Dumlupınar, Türkiye'nin en iyi üniversite radyosu seçildi.

          Bu yıl 3.sü düzenlenen Fatih Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleÅŸtirilen Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerinde Radyo Dumlupınar, yılın en iyi üniversite radyosu kategorisinde birinci oldu.

          Ödül töreni Ä°stanbul Zorlu Center PSM'den Kral TV aracılığı ile canlı olarak yayınlanırken, Mustafa Ceceli, Funda Arar, Gökhan Türkmen, Bengü ve Emre Aydın'da konserleri ile geceye renk kattılar. SunuculuÄŸunu Ceyhun Yılmaz'ın yaptığı gece de Kütahya Dumlupınar Üniversitesini temsil eden Radyo Dumlupınar, Yılın en iyi üniversite radyosu ödülünü sevilen sanatçı Gökhan Türkmen'den aldı. 

          Radyo Dumlupınar bir çok üniversite radyosunu geride bırakarak zirvedeki yerini aldı.

        

====================

“Radyo Dumlupınar” Türkiye’nin En Ä°yi Üniversite Radyosu Olmaya Aday Gösterildi.

OYLAR RADYO DUMLUPINAR’A

          Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sihirli Mikrofon Ödüllerinde (www.sihirlimikrofon.org) bu yıl “Yılın En Ä°yi Üniversite Radyosu” kategorisine Radyo Dumlupınar da aday gösterildi. Sihirli Mikrofon Ödülleri final oylamasına katılabilmek için geçtiÄŸimiz günlerde yapılan ön elemeyi geçen Radyo Dumlupınar, Kütahya’mız ve Dumlupınar Üniversitemiz için temsilci oldu. Oylama ekranında “Kütahya Dumlupınar Ü.”  olarak yer alan Radyo Dumlupınar, final oylaması için tüm halk ve öÄŸrencilerden destek istedi. “Kütahya’yı ve Üniversitemizi Temsil EttiÄŸimiz Ä°çin Gururluyuz.”

Radyo Dumlupınar’dan yapılan açıklamada;

          Destekleriniz ile ön elemeyi geçtik ve Radyo Dumlupınar “Yılın En Ä°yi Üniversite Radyosu” kategorisinde aday gösterildi. Rakiplerimizin hepsi büyükÅŸehir radyoları. Bu anlamda final oylaması büyük önem taşıyor. Tüm halkımızın ve öÄŸrencilerimizin desteÄŸine ihtiyacımız var. Hep birlikte hem ÅŸehrimizin hem de üniversitemizin adını "EN Ä°YÄ°LER"de duyurmak için bu güzel bir fırsat.  Bunu hep söylüyoruz, "Biz birlikte güçlüyüz". Kütahya’yı ve üniversitemizi temsil ettiÄŸimiz için de gururluyuz” denildi.

OY VERMEK Ä°ÇÄ°N;

         Destekleriniz için www.sihirlimikrofon.org  adresine girip, oylamaya katıl butonundan, 11.kategoride yer alan Radyo Dumlupınar’a oy verebilirsiniz. Oylamanın 6 Åžubat 2015 Cuma günü gece 12’ye kadar süreceÄŸi bildirildi.

           Twitter’da ise @RadyoDumlupinar resmi hesabından #oylarRadyoDumlupınara hashtag’ı ile kampanya baÅŸlatıldı.

          Ayrıca Radyo Dumlupınar’ın 2008 yılında, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve Türk Dil Kurumu (TDK) iÅŸbirliÄŸiyle düzenlenen "DoÄŸru ve Güzel Türkçe Kullanımı dalında dönemin CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül’den aldığı bir ödülü de bulunmakta.

====================

Hakan URGANCI ve Erbakan MALKOÇ SöyleÅŸisi

          TRT Spikeri, Yazar, EÄŸitmen Hakan Urgancı ’nın ve Web Dizayner Erbakan Malkoç’un konuÅŸmacı olarak katıldıkları söyleÅŸi öÄŸrencilerimizin katılımıyla 05 Aralık 2014 Cuma günü saat 15:00’da Ä°Ä°BF Amfi-2’de gerçekleÅŸti. KonuÅŸmacıların kendi hayatlarından sundukları kesitlerle son derece keyifli geçen söyleÅŸide Erbakan MALKOÇ,  araç tasarımları yaptığı bir ÅŸirketinin olduÄŸunu ve bu günlere çok küçük yaÅŸta çıraklıktan baÅŸlayarak geldiÄŸini söyledi. Bugün ÅŸirketinin dünya çapında önemli bir yerde olduÄŸundan bahsederek, öÄŸrencilerin hayalleri konusunda idealist olmaları gerektiÄŸine dair mesaj verdi.

        Hakan Urgancı ise etkili iletiÅŸimin sırlarını beden dili ve diksiyon örneklemeleriyle Dpü öÄŸrencilerine sundu. ÖÄŸrencilerimizin iÅŸ yaÅŸamına artı deÄŸer katacak olan bu söyleÅŸi sonunda konuÅŸmacılar üniversitemizin altın anahtarı takdim edildi.

     

====================

RADYO DUMLUPINAR 10 YAÅžINDA

         Radyo Dumlupınar, 29 Kasım 2014’te kuruluÅŸunun 10. yaşını Özgün konseriyle kutladı. 10. yaÅŸ günü etkinliklerine Radyo Dumlupınar’ın ilk programcılarından olan Cenk Durmaz (Radyo D Müzik Direktörü), Egemen Efendi (Radyo D), Beste Diriöz (Reklam Sektörü ve Organizasyon), Burcu Güler(Bankacı) , Funda Öner (Özel Sektör), Atilla ÖZDAL (NTV Radyo-Karma Türk DJ) da katılarak radyonun 10. yaÅŸ gününde radyo Dumlupınar ekibini yine yalnız bırakmadılar.

      Konser öncesinde Radyo Dumlupınar stüdyolarında canlı yayına katılan ilk programcılar radyonun kurulduÄŸu ilk yılları ve o dönemde yaptıkları programları dinleyicilerle paylaÅŸarak anı tazelediler. Hem okudukları üniversitelerinin hem de görev aldıkları radyolarının bugün geldiÄŸi noktadan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden ilk programcılar daha sonra konser alanında da DPÜ’lü öÄŸrencilerle bir araya geldiler.

ve ÖZGÜN SAHNEDE!!!

          Radyo TopluluÄŸu öÄŸrencilerinin organizasyonu ile DPÜ Kapalı Spor Salonu’nda 29 Kasım 2014 akÅŸamına harika bir konserle imza atan Özgün, Radyo Dumlupınar’ın konserin sponsoru tarafından waffle’dan yapılan 10. yaÅŸ günü pastasının mumlarını da ilk ve son ekiple, SKS daire baÅŸkanı YaÅŸar Çakıcı ile birlikte sahnede hep beraber üfledi ve radyoya baÅŸarılar diledi.

          Konserde çok eÄŸlenceli ve keyifli dakikalar geçiren öÄŸrenciler sosyal medya üzerinden Radyo Dumlupınar’a teÅŸekkür ve tebriklerini ilettiler.

  

====================

RADYO DUMLUPINAR BEYAZ SHOW’DA

         Uzun zamandır Beyazıt Öztürk’ü Dumlupınar Üniversitesi’nde ağırlamak isteyen Radyo Dumlupınar ekibi, 21 Kasım 2014 Cuma akÅŸamı baÅŸarılı Showman Beyazıt Öztürk’ün davetiyle Kanal D’de kendisinin hazırlayıp sunduÄŸu Beyaz Show’a izleyici olarak katıldı.

           Sanatçı Gökhan Tepe’nin ÅŸarkılarıyla daha da eÄŸlenceli hale gelen programın sonunda Radyo Dumlupınar ekibi ile bir araya gelen Beyazıt Öztürk, üniversitemize gelmek için verdiÄŸi sözün hala geçerli olduÄŸunu ve sözünü tutacağını dile getirdi.

        

====================

     

====================

            Radyo TopluluÄŸu; 02 Mart 2012 Cuma günü Pop Müzik Sanatçısı ÇaÄŸrı’nın konuk olarak katıldığı “ÇaÄŸrı ile Müzik albüm” adlı söyleÅŸiyi baÅŸarılı bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirmiÅŸtir. 

====================

            Radyo TopluluÄŸu;14 Åžubat 2012 Salı günü Kütahya Valilisi Kenan ÇÄ°FTÇÄ°’nin katılımları ile “Kayda DeÄŸer” adlı söyleÅŸi programını gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.                            

====================

            Radyo TopluluÄŸu; 27 Aralık 2011 Salı günü Üniversitemiz RektörüProf. Dr. Ahmet KARAASLAN’ın katılımları ile “Kayda DeÄŸer” adlı söyleÅŸi programını gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.                

====================           

            Radyo TopluluÄŸu; 06 Aralık 2011 Salı günü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet KARAASLAN’ın konuk olarak katıldığı “Kayda DeÄŸer” adlı bir program gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.
====================

            Radyo TopluluÄŸu; 06 Aralık 2011 Salı günü KÜTSO BaÅŸkanı Nafi GÜRAL’ın katılımları ile“Kayda DeÄŸer” adlı, söyleÅŸi programını gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.  

====================         

             Radyo TopluluÄŸu; 29 Kasım 2011 Salı günü Radyo Dumlupınar’m 7. YaÅŸ gününü coÅŸkulu bir ÅŸekilde kutlamıştır.
====================
            Radyo TopluluÄŸu; 30 Kasım 2011 ÇarÅŸamba günü Ä°ktisadi ve Ä°dari Bilimler Fakültesi Amfi 2’de, Ulusal Radyolardan Pal FM’in ve Pop Müzik Sanatçısı Soner SARIKABADAYI’nın katılımları ile “Ä°kisi Bir Arada” adlı bir söyleÅŸi gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.                

Son Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, Cuma