Oryantasyon Sonunda Toplulukların Düzenlemesi Gereken Evraklar ve Süreleri

 

ORYANTASYON SONUNDA TOPLULUKLARIN DÜZENLEMESİ GEREKEN EVRAKLAR VE SÜRELERİ

Topluluk Üye Kaydı ve Genel  Kurul Toplantısı na ait işlemler  ( Öğrenci Toplulukları Yönergesi Maade :9)

 

Yeni Üye Kayıt Formları ile Eski Üye Kayıt Formlarını (İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ) ayrı ayrı tanzim edilerek Akademik danışman imzalı dilekçe ekinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi ve aynı zamanda “ skskulturel@dpu.edu.tr ”adresine excel formatında gönderilmesi gerekmektedir.

 

14 Ekim 2024

15 Ekim 2024

Genel Kurul Toplantısının yapılacağı tarih, yer ve saatinin belirtildiği Akademik danışman imzalı dilekçenin Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

14 Ekim 2024

15 Ekim 2024

 

Topluluk  Yönetim Kurulu Seçimine  ait işlemler  ( Öğrenci Toplulukları Yönergesi Maade :10)

Akademik danışman imzalı dilekçe ekinde Yönetim Teşkilat Formunun (İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğüne teslim edilmesi ve aynı zamanda  “ skskulturel@dpu.edu.tr ”adresine word formatında  gönderilmesi gerekmektedir.

28 Ekim 2024

01 Kasım 2024

 

Etkinlik Planlaması (Madde 15)

Akademik danışman imzalı dilekçe ekinde Yönetim Teşkilatı belirlendikten sonra 2024-2025 yılına ait yıllık Etkinlik Planlaması yapılarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Hizmetleri Şube Müdürlüğüne  elden teslim edilmesi ve aynı zamanda  “ skskulturel@dpu.edu.tr ”adresine word formatında  gönderilmesi gerekmektedir.

Yıllık Etkinlik planı etkinlik başvurusu olarak değerlendirilmemektedir. Yıllık plan dahilinde bildirilen her etkinliğin gerçekleşme tarihinden 15 gün önce onayı alınması gerekmektedir.

ETKİNLİK PLANINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

       28 Ekim2024

       01 Kasım 2024

 

 

 

08 Ekim 2024, Salı / 670 defa okundu.