Gençlik Kampı
Gençlik Merkezi Kampı
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Doğadan İzler Topluluğu olarak, 5 Aralık 2025 Cuma günü saat 20.00’de "Gençlik Merkezi Kampı başlığı altında etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte Üniversite öğrencileri ile birlikte Tanışma oyunları, Sıra Gecesi, Kamp işleyişi gibi başlıklar altında öğrencilerimizin doğayla olan bağlarını güçlendirmek, bireyin kapalı alan kampını deneyimletip ve sosyal bilinci kazandırmak amacıyla gerçekleştirilmiştir. Faaliyet raporu ekte sunulmuştur.
Etkinliğin Amacı:Katılımcıların bir araya gelerek kaynaşmasını sağlamak, topluluk hakkında bilgilendirme yapmak ve katılımcıların sosyal becerilerini geliştirecek aktiviteler sunmaktır. Ayrıca ekip ruhunu güçlendirmek, yeni üyelerin topluluğa uyumunu kolaylaştırmak ve katılımcıların keyifli vakit geçirmesi amaçlanmıştır.
- Katılımcılar kamp işleyişini yerinde görme yoluyla deneyimleyip kendilerine tecrübe katmıştır.
- Tanışma oyunlarında birbirlerini tanıyıp bunu eğlenceli hale getirmişlerdir.
- Etkinlik, kapalı alan kampının insana kazandırığı tecrübeyi, yapılan oyunlar ve etkinlikler rekabet ortamında eğlenceli bir an yaşatmıştır.
Değerlendirme ve Öneriler:Etkinlik planlandığı gibi sorunsuz şekilde gerçekleştirilmiştir. Yüksek katılımla, verimli ve eğlenceli bir şekilde tamamlanmıştır. Katılımcılar kampın istasyonlarından memnun kalmış ve olumlu geri bildirimler vermiştir. Organizasyon akışı planlandığı gibi ilerlemiş, özellikle tanışma oyunları ve bilgi yarışması ilgi çekmiştir.