Makarna ve Risotto
Makarna ve Risotto Workshop
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren 25.12.2024 tarihinde Gastronomi Topluluğu olarak 25.12.2024 tarihindeTavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Makarna ve Risotto Workshop etkinliği düzenlenmiştir. Bursa Hilton Convention Center’dan Jr. Sous Chef Doğancan Arat’ın davet edildiği etkinliğe, DPÜ Gastronomi Topluluğu yönetim ekibi ve üyeleri olmak üzere 40 üyemiz katılım sağlamıştır. Katılımcılar, Arat’ın bilgi ve deneyimleriyle makarna ve risotto yapımı hakkında pratik ve teorik bilgi edinerek, elde ettikleri ürünleri tatma fırsatı elde etmiştir. Her katılımcının makarna ve risotto yaparak bu deneyimi eğlenceli ve verimli bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik Gastronomi Topluluğu Yönetim Kurulu’nun Sn. Arat’a, hediye takdimi ve teşekkürlerinin iletilmesi ile son buldu.