Ä°novel24

Ä°novel-24

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Ä°novasyon ve Liderlik TopluluÄŸu tarafından düzenlenen Ä°NOVEL 24’ etkinliÄŸine iÅŸ dünyasından önemli isimler katıldı.

DPÜ Ä°NOVEL 24’ etkinliÄŸi düzenlendi. Ä°novasyon ve Liderlik TopluluÄŸumuz tarafından Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliÄŸin açılış törenine Kütahya Belediye BaÅŸkanı Eyüp Kahveci, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın, akademisyenlerimiz, öÄŸrencilerimiz ve davetliler katıldı. EtkinliÄŸin açılışında Eyüp Kahveci, Prof. Dr. Özer Aydın ve Ä°novasyon ve Liderlik TopluluÄŸu BaÅŸkanı Mustafa Berkay YiÄŸit tarafından açılış konuÅŸmalarında düzenlenen etkinliÄŸin Kütahya’daki iÅŸ dünyasına ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öÄŸrencilerinin kariyer planlamalarına büyük bir katkı sunduÄŸu ifade edildi.

Protokol konuÅŸmalarının ardından etkinliÄŸin konferans bölümü baÅŸladı. Ä°ki gün süren etkinliklerde Exxen Platformu MüÅŸteri BaÅŸarısı Menajeri Kaan Adıgüzel, Türk Telekom Bursa Bölgesi Ä°nsan Kaynakları Müdürü Nergiz ÇavuÅŸoÄŸlu, Sosyal Medya Ä°çerik Üreticisi Aykut Elmas, Atasun Optik Bilgi Teknolojileri Çözümleri Yöneticisi Serpil Akköse, Kia Teknik EÄŸitim Müdürü Ä°zzet Kahraman, Taze Akademi’nin Kurucusu Hüseyin BaÅŸoÄŸul, Siemens Satış ve Pazarlama Müdürü Orhan Genç, HAVELSAN Ä°novasyon ve GiriÅŸimcilik Takım Lideri Bürge Öztürk, Hasbro Türkiye Satış Müdürü Ali Murathan Dikel ve Daikin Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olcay Avcı tarafından katılımcılara konferanslar verildi. Konferansların yanında fuaye alanında hediye ve satış alanları olan, çeÅŸitli çekiliÅŸlerin yapıldığı ve oluÅŸturulan oyun katını katılımcılara açan etkinlik, katılımcı belgelerinin teslimi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, Pazartesi