Voleybol

Voleybol Turnuvası

Topluluğumuzca düzenlenen ve Analitik Düşünce, Asya-Pasifik, DUSCART, Engelsiz Hayat, Fotoğrafçılık ve Sinema, İnovasyon ve Liderlik, İnşaat, Kariyer ve Gelecek, Kimya Bilimi, Lösemili Çocuklara Fayda, Matematik, Bilim ve Eğitim, Risk, Şehit Kütüphaneleri, Toplum Gönüllüleri ve Vücut Geliştirme Topluluklarının katılım sağladığı Jandarma Şehitlerine Vefa Kupası Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvası sona erdi.Etkinliğin açılışında konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı ve Proje, Eğitim ve Kültür Topluluğu Danışmanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, DPÜ PEKT olarak böylesi anlamlı bir organizasyona liderlik etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti ve "Topluluk olarak hassasiyetimiz yüksek ve kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

TURNUVA ŞAMPİYONU KARİYER VE GELECEK

Turnuvanın FEF Voleybol Sahası'nda düzenlenen ve Analitik Düşünce ile Kariyer ve Gelecek topluluklarını karşı karşıya getiren final maçını Vali Vekili Fikret Zaman, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Rektör Vekili Prof. Dr. Özer Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.Karşılaşma öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın gönderdiği mesaj okundu. Rektör Kızıltoprak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında, Üniversitemiz olarak Jandarma Şehitlerimizi anma adına 16 öğrenci Topluluğumuzun gerçekleştirmiş olduğu Jandarma Şehitleri Vefa Kupası turnuvası kapsamında yarışan tüm topluluklarımızı tebrik ediyor, böylesi anlamlı bir sebepten ötürü bir araya gelmelerini kutluyorum. Millî güvenliğimizin teminatı olan Jandarma Teşkilatımız 1839 yılından beri ülkemizin güvenliği, huzuru ve istikbali için canla başla mücadele etmektedir. Saygıdeğer misafirlerimize, kıymetli öğrencilerime selamlarımı iletiyor, turnuva finalinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.Etkinlik sunuşunu Topluluk Başkanımız Abdülmuttalip Şahan’ın gerçekleştirdiği turnuva final maçı Kariyer ve Gelecek Topluğunun galibiyeti ile tamamlandı.Turnuva sonrası Kariyer ve Gelecek Topluluğu kupa ve madalyasını protokol üyelerinden ve şehit ailelerinden teslim aldı.

Turnuva derece elde eden takımların protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekiminden sonra Rektörlük Senato Salonunda protokol üyeleri, Jandarma Personeli, Şehit aileleri ve topluluk yönetimimiz bir araya geldi.

 

Son Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2023, Cuma