Etkinlik

Etkinliklerimiz

1- 27 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST 2023 İzmir’e 14 öğrencive2akademisyenilekatılımsağlanmıştır.Etkinliğepaydaşolarakkatılanüniversitemiz stant açmış, stantta yerli/yabancı ziyaretçiler ağırlanarak yapılan projeler sergilenmiş, ASELSAN, gibi önemli kuruluşlardan yetkililer topluluğumuzun etkinliğine katılan öğrenciler ile buluşturulmuştur. Etkinlikte CAREIFY takımımız Sağlık ve İyi Teknolojileri Öncesi kategorisinde 3.olmuştur.2- 30 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen TEKNOFEST 2023 Ankara’ya 18 öğrenci ve 7 akademisyen ile katılım sağlanmıştır. Etkinliğe paydaş olarak katılan üniversitemiz stant açmış, stantta yerli/yabancı ziyaretçiler ağırlanarak üniversitemiz DUSCART ve KARANDA takımlarının projeleri sergilenmiş, TÜBİTAK, Milli Teknolojiler Genel Müdürlüğü, TAI, TEI gibi önemli kuruluşlardan yetkililer topluluğumuzun etkinliğine katılanöğrenciler ile buluşturulmuştur.

3 - 2023 yılında düzenlenen TEKNOFEST yarışmalarında şampiyonluk elde eden KARANDA İHA ve DUSCART takımlarımız Zafer Meydanı’nda Kütahya Valiliği önünde araçlarını sergileyerek Kütahya protokolü ve halkı ile buluşmuşlardır. 4 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenen etkinliğe eski Kütahya Valisi Ali Çelik ve vali yardımcıları, eski Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, eski Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, il müdürleri, protokol üyeleri, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katılmıştır.

4 - 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST 2023 büyük finale finalist takımlarımız ve 3 akademisyen ile katılım sağlanmıştır. Etkinlik kapsamında Uluslararası İnsansız Hava Aracı kategorisinde Bursa’da şampiyon olan KARANDA takımımız aracını sergilemiştir. Efficieny Challenge Elektrikli Araç Yarışması İvmelenme kategorisinde şampiyon olan DUSCART takımımız üyelerinden TEKNOFEST İstanbul’a katılım gerçekleştirilmiştir. Ayrıca finalist takımlarımız DPUMAT, YAZTEM RothDevelopers ve BioSpaceX takımızım şampiyonluk için mücadele etmişlerdir. Öğrencilerimiz festival sürecinde ulusal medya kuruluşundan A Haber, 24 TV, TVNET, Türkiye Polis Radyosu’na ve Başakşehir Radyosu’na konuk olmuşlar ve projeleri hakkında açıklamada bulunmuşlardır. Etkinliğe paydaş olarak katılan üniversitemiz stant açmış, stantta yerli/yabancı ziyaretçiler ağırlanarak üniversitemiz DUSCART ve KARANDA takımlarının projeleri sergilenmiş, Milli Teknolojiler Genel Müdürlüğü, TAI, TEI gibi önemli kuruluşlardan yetkililer topluluğumuzun etkinliğine katılan öğrenciler ile buluşturulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, Pazartesi