Kariyer Zirvesi

Dumlupınar Finans ve Kariyer Zirvesi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer ve Gelecek Topluluğu olarak, 28 Aralık 2022 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimleri Amfi 2’de ülkemizin köklü ve değerli firmalarından olan, Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Marbaş Menkul Değerler A.Ş. ve Viennalife Hayat ve Emeklilik A.Ş.’yi ağırladık.

Albaraka Türk Katılım Bankası oturumunda İşe Alım Müdürü Olgun Akkaşoğlu’nu ağırladık. Olgun Akkaşoğlu yaptığı oturumda “İşe Alımda Mülakat Teknikleri ve Mülakat Psikolojisi” konusunu işledi.    Marbaş Menkul Kıymetler adına İnsan Kaynakları Müdürü Aslı Ünlü “Sermaye Piyasalarında Kariyer Planlaması” konusunu, Cihan Balaman “Kariyer Planlamasında Sosyal Medyanın Önemi” konusunu ve Yasin Özdemir “Sermaye Piyasaları Lisansına Sahip Olmanın Önemi” konularını işlediler.

Viennalife Hayat ve Emeklilik adına Avukat Alper Oturaklı “Sigorta Şirketleri İşe Alımda Hangi Konulara Dikkat Eder?” konusunu işledi. 11:00’da başlayan zirvemiz 16:00’da katılımcılarımıza üniversitemiz altın anahtar teslimi ile son buldu. Zirvemize toplam 600 öğrenci arkadaşımız katıldı ve büyük bir başarı ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, Salı