Halı Saha

Halı Saha Turnuvası

Tarih Kültür ve Fikir Akademisi Topluluğu üyeleriyle bir halı saha ligi organizasyonu gerçekleştirildi. Turnuvaya 5 ayrı takım katıldı. Her takım 7 kişi ile maça çıktı. Lig duyurusu, Tarih Kültür ve Fikir Akademisi Topluluğunun Instagram hesabından yapıldı. Instagram hesabına gönderilen takımlar, lige dâhil edilmiş oldu. Halı saha ligimize Grande Kütahya, Los Galacticos, Teşkilat, Gökbörü, Capital City takımları katılım gösterdi.

Maçlar, 7 Aralık 2022'de başladı. Takımların uygun olduğu tarih ve saatlerde müsait halı saha işletmecileri ile anlaşılarak gerçekleştirildi. Takımlar haricinde seyirci ve yedekler de dâhil olmak üzere 45 kişi katılım gösterdi. Her takım, dörder maç yaptı. Toplamda 10 maç yapıldı ve maçlar 3 hafta sürdü. 22 Aralık Perşembe günü Teşkilat - Capital maçı ile lig sona erdi. Maçlar sonucunda ligi Grande Kütahya liderlikle bitirdi.

Kazanan takıma 2023 yılından itibaren kullanabilecekleri çekler verildi. Gerçekleştirilen halı saha ligi vesilesiyle üyelerimiz ve diğer katılımcılarımız arasında samimi ilişkiler kuruldu. Aradaki tatlı ve centilmen rekabetin pekiştirilmesi sağlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2022, Çarşamba