Nizamiye Dersi

Nizamiye Dersi

22 Aralık 2022 tarihinde Tarih Kültür ve Fikir Akademisi Topluluğu danışmanı Arş. Gör. Abdullah Taha YILDIZ’ın katılımı ile Nizamiye Dersi etkinliği gerçekleştirildi. Konusu “Beklenmeyene Hazır Mıyız?” olarak belirlenen etkinlikte topluluk danışmanı Arş. Gör. Abdullah Taha YILDIZ, “Biz insanlar, birçok plan ve program kurup düzene göre ilerlemeye çalışsak da herhangi bir mevzu bakımından illaki beklenmeyen bir şeyle karşılaşıyoruz. Bu beklenmeyenlere hazır olup olmamak, bizim nasıl değişeceğimizi açıklıyor.” sözleriyle konuya giriş yaptı.

Nizamiye Dersi etkinliği, katılımcıların ve konuşmacının aktif olarak birbirleriyle iletişim hâlinde bulunmasını sağlamak, bir konferanstan ziyade daha samimi bir ortam oluşturmak amaçlarıyla düşünülmüş ve uygulanmış bir etkinliktir.

Nizamiye Dersi etkinliğine toplamda 16 kişi katılım gösterdi. Arş. Gör. Abdullah Taha YILDIZ, etkinlik konusuna bağlı olarak “ölüm” ve “hızla değişen dünya ve içindeki teknolojiler” hususlarına değindi. Program süresince katılımcılara ve konuşmacıya çay ikramı yapılarak sohbet ortamı tazelenmiş, son fikirler de paylaşıldıktan sonra program tamamlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2022, Çarşamba