Tarihin Sultanları

Tarihin Sultanları

Sosyal medya yoluyla duyurusunu yaptığımız konferansımız hem üyelerimize hem de tüm üniversite öğrencilerine açık bir faaliyet olmuştur. Konferans başlığımız “Tarihin Sultanları” şeklinde belirlenmiştir. Emekli tarih öğretmeni Kâmil KEÇECİ, konuşmasında Türk tarihinde büyük öneme sahip sultan ve padişahlara değindi. Bunun yanı sıra devlet başkanlarının ne gibi eğitimlerden ve zorluklardan geçtiğini ifade etti. Ayrıca Türk tarihinin tasavvuf sultanlarına yoğun zaman ayrılmıştır.

Konferans söyleşimiz Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşmiştir. Konferansımıza 56 öğrenci katılım göstermiştir. 6 üyemiz ise görev almıştır. Programımız saat 14.00’te başlamış, 15.00’te sona ermiştir. Programımıza Kütüphanemizin müdürü, kulübümüzün danışman hocası Arş. Gör. Abdullah Taha YILDIZ ve Prof. Dr. Ercan TAŞKIN hocamız protokol olarak katılım göstermişlerdir.

Sözlerinin sonunda Kâmil KEÇECİ, kendisini dinlemeye gelenlere teşekkürünü ettikten sonra Tarih Kültür ve Fikir Akademisi Topluluğu, kendilerine bir teşekkür belgesi takdim etti. Program sonunda SKS sponsorluğunda ekler ve meyve suyu ikramı yapıldı. Katılımcılarımız, konferans ile birlikte sosyal ve kültürel gelişim kaydetmişlerdir. Kütüphane idaresi, koordinasyon ve hizmet kullanımında topluluğumuza çok yardımcı olmuştur. Kendilerine teşekkürlerimizi arz ederiz.

 

Son Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2022, Çarşamba