Etkinlikler

Paintball 

Tarih Kültür Ve Fikir Akademisi olarak 16.10.2022 tarihinde Paintball etkinliği gerçekleştirilmiştir. Paintball etkinliğine katılmak isteyen kulüp üyelerimiz ile irtibata geçilerek buluşma gerçekleştirildi. GENÇKON Sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik ile birlikte üyelerimiz arasında kaynaşma ve kişisel gelişim amaçlandı. Etkinliğe 20 üyemiz katılım gösterdi. Etkinliğimiz, Şehzadeler Parkı Paintball Sahası’nda gerçekleşti. Üyelerimizde hem sosyallik açısından hem de fiziksel ve ruhsal açıdan olumlu kazanımlar edinildiği gözlemlendi.

Kan Bağışı

Tarih Kültür ve Fikir Akademisi olarak 03.11.2022 tarihinde Kan bağış etkinliği gerçekleştirilmiştir. Kan bağışı yapmak isteyen topluluk öğrencileri ile irtibata geçilmiş ve buluşma gerçekleştirilmiştir. Kan bağışı Vazo Kızılay Kan Bağış Aracı’na gidilerek sağlık ve hukuk şartları doğrultusunda gerçekleşmiştir. 8 üyemiz katılım göstermiştir. Bağış etkinliği ile birlikte üyeler arasında sosyal farkındalık ve kaynaşma gibi unsurlarda kişisel gelişimler kaydedildi. Üyelerimiz başka hayatlara umut olma ve can kurtarma noktasında kazanımlar yaşadılar.

 

Kandil Simidi

Tarih Kültür Ve Fikir Akademisi olarak 7.10.2022 tarihinde kandil simidi dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. Kandil simidi dağıtımında bulunmak isteyen Topluluk üyeleri ile irtibata geçildi ve Kandil simidi dağıtım faaliyeti hep birlikte gerçekleştirildi. Etkinlikte Kandil simidi Sponsorumuz SKS ve Semerkand Vakfı oldu. Etkinliğimiz, İktisadi ve İdari Bilimler ve Fen Edebiyat fakültelerinde yapıldı. Toplamda 9 üyemiz görev aldı. Etkinlik ile birlikte Dini Kandil günlerimizin önemi kampüsümüzdeki öğrencilerimize aktarıldı. Öğrencilere ikram edilen kandil simitleri ile birlikte üyelerimiz ve Kampüsteki diğer öğrenciler arasında kaynaşma ve tanışma ortamı oluştu.

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2022, Çarşamba