Gastromasa
VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı
Üniversitemiz bünyesinde kurulmuş olan Gastronomi Topluluğu; 19 Kasım 2022 tarihinde Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Ticaret Odası ve Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi sponsorluğunda VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı'na katıldılar. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Gastromasa Gastronomi Konferansı "Sürdürülebilirlik & Biyoçeşitlilik" teması ile 4 farklı konseptte düzenlendi. VII. Uluslararası Gastronomi Gastromasa Konferansı'nda Gastromasa, Gastromasa Bar, Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality konseptleri ile sektöre yön veren dünyaca ünlü gastronomi profesyonelleri, şefler, sommelierler, miksolojistler, turizm ve ağırlama sektörünün en önemli yatırımcıları ve profesyonelleri, ulusal ve uluslararası markaların katılımıyla öğrencilerimiz; söyleşiler, workshoplar, tanıtım ve ikramlarla eğitici, verimli ve eğlenceli bir gün geçirdiler.