Lisanı Hal Etkinlik

Oryantasyon

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından faaliyet gösteren Lisân-ı Hâl Topluluğu olarak 4-5 Ekim tarihlerinde 11.00- 17.00 saatleri arasında Oryantasyon alanında, üniversitemizin rektörü olan, Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Üniversitedeki fakülte hocalarımız standımıza ziyaret gerçekleştirdiler. Topluluğumuzun amacını ve tanıtımını gerçekleştirdik öğrenci arkadaşlarımıza duyuru yaptık.

Şifâ-i Şerif

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından faaliyet gösteren Lisân-ı Hâl Topluluğu olarak   Hz. Peygamber’in örnek hayatını bütün yönleriyle anlatmak üzere Endülüslü âlim Kâdî İyâz tarafından kaleme alınmış bir eser olup defalarca Türkçeye tercüme veya şerh edilen Şifâ-i Şerif’i  Ögr.Gör. Abdullah Çakır hocamızla her Cuma 14.45’te okuyoruz.

Kutu Oyunu

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Bakanlığı tarafından faaliyet gösteren Lisân-ı Hâl Topluluğu olarak  31 Ekim Pazartesi 14.45’te hanımlara 1 Kasım 14.45’te beylere İslami İlimler Fakültesi toplantı salonunda faaliyet gerçekleştirilmiştir. Sosyalleşmek, iyi iletişim kurabilmek ve derslerin yoğun temposundan uzaklaşarak telefon, tablet veya buna benzer unsurlar olmadan da kaliteli ve eğlenceli vakitler geçirebileceğimizi anlamamız açısından çok faydalı bir etkinlik olmuştur. Katılımcı arkadaşlarımız arasından catan oyunu için dört, pandemic oyunu için üç veya dört, gulyabani ve jungle speed oyunu için on veya on beş kişilik gruplar belirlenerek oyunlar oynanmış olup gerek grup çalışması  gerek stratejik hamleler ile oyunlarımız zenginleştirilmiştir. Etkin iletişim ve aktif katılım ile etkinliğimiz tamamlanmıştır.

 

Son Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, Pazartesi