İki Etkinlik

Kalitenin Sesi

Üniversitemiz Kalite Gönüllüleri Topluluğu 16 Mayıs 2022 tarihinde Evliya Çelebi Yerleşkesinde eğitim gören lisans ve lisansüstü öğrencilerimize yönelik analiz çalışması yapmak adına röportaj gerçekleştirmiştir. Kalite ve kalite güvence sistemleri hakkında fikirleri alınan öğrencilerin görüş ve fikirleri kayda alınarak, kalite bilgilendirmesi çalışmalarının içeriğine ve şekline yön vermesi beklenmektedir.

Kalite Anketi

Üniversitemiz Kalite Gönüllüleri Topluluğu 20 Mayıs 2022 tarihinde Evliya Çelebi Yerleşkesinde eğitim gören lisans ve lisansüstü öğrencilerimize yönelik, Yükseköğretim Kalite çalışmaları, Üniversite Kalite Çalışmaları, Kalite Topluluğu Çalışmaları, Dış Değerlendirme Rapor Çalışmaları KİDR Çalışmaları hakkında analize katkı sağlayabilecek soruları hazırlayarak anket şeklinde sunmuş ve kalite standartlarını yükseltmek, üniversiteye katkı sağlamak, öğrenci fikir ve görüşlerinin yönetime sunulmasını sağlaması için öğrenci görüşlerini toplamıştır. Katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022, Pazartesi