Gamejam

GameJam 2022 Kütahya

Bilgisayar ve Bilişim Topluluğu olarak 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bedestende “GameJam’22” adlı 48 saatlik oyun yapma kampımızı gerçekleştirdik. Toplamda 16 dijital oyun,4 kağıt oyunu yapıldı.

- Etkinliğimizin açılış konuşması, Bilgisayar ve Bilişim Topluluğu Başkanı Ayberk Temin açılış konuşmasını yaptı. Topluluğu hakkında konuşma yapıp destek olan Sponsorlara teşekkür etti. Ekibinden bahsetti ve teşekkür konuşmasını yaptı.

- Topluluk Danışmanı Nagihan Yağmur, Etkinlik hakkında bilgilendirme yaptı. Bütün Sponsorlara teşekkür etti ve Kütahya’da İlk kez gerçekleşecek olan etkinliğimizin altını çizerek bu etkinliğin büyük bir etkinlik olduğunun altını çizdi.

- Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Soydan Serttaş, Bölümümüz hakkında konuştu. Sponsorlarımıza ve Topluluğumuza teşekkür etti. Etkinlik içeriğinden bahsetti ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diledi.

- Rektör yardımcısı Hasan Göçmez Bu etkinliğin Kütahya’ya ve Üniversitemize kazandıracağı artılardan bahsetti. Etkinliğimize verdiği katkılarından söz etti.

- Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı Etkinliğimizin gelişme sürecinden ve ortaklığından bahsetti. Türkiyedeki oyun yazılımlarına değindi. Temayı söyledi ve 48 saatlik maratonu başlattı.

48 Saatin sonunda 16 dijital oyun,4 tane kağıt oyunu ortaya çıktı.

•  Etkinliğimiz 13 Mayıs Saat:17.00’ de başlayıp 15 Mayıs 17.00’ de sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2022, Pazar