Sualtı Hokeyi

U23 Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası Kütahya’da Gerçekleştirildi

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen ve 19 erkek, 12 kadın takımının katılımıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen  U23 Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası kupa töreni ve kapanış seremonisi gerçekleştirildi. Vali Ahmet Hamdi Nayir,  TSSF Genel Sekreteri Hakan Aktaş, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, DPÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri ve sporcular katıldı.

U23 Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nın Kütahya ev sahipliğinde yapılmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Bu tür şampiyonalar inanıyorum ki ilimize bir kıymet katıyor, ilimizi zenginleştiriyor. Sporcularımızı tebrik etmek istiyorum, hayatlarında spora yer verdikleri ve hayatlarının ölçüsü olarak sporu aldıkları için. Spor bizim gözümüzde sağlıktır, arkadaşlıktır, dostluktur, kendine güvendir" diye konuştu.

315 sporcunun katıldığı U23 Sualtı Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda,

Erkekler grubunda Deniz Yıldızları Spor Kulübü birinci, ODTÜ Spor Kulübü ikinci, Deniz Atı Spor Kulübü üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Başkent Spor Kulübü birinci, Buz Spor Kulübü ikinci, BYEM Spor Kulübü üçüncü oldu.

Başarıları sporcuların ödülleri Vali Ahmet Hamdi Nayir,  TSSF Genel Sekreteri Hakan Aktaş, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, DPÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer tarafından verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, Pazartesi