Yazarlar ve Şairler Topluluğu

 

2018 - 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYETLERİMİZ

1 - GÜLTEN DAYIOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

2 - GENÇLİK OKUMAK VE ŞUUR

3 - TÜYAP BURSA KİTAP FUARI

 

 

 

 

 

2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYETLERİMİZ

1 - KÜTAHYA EVLİYA ÇELEBİ KİTAP MÜZESİ GEZİSİ

2 - TÜYAP BURSA KİTAP FUARI

 

 

====================

          Dumlupınar Üniversitesi Yazarlar ve Şairler Topluluğu önderliğinde başlatılan "Bir Kitap, Bin Hayal" projesi kapsamında; Çocukoloji Topluluğu ve Bocce Topluluğu'nun desteği ile 02.12.2014 Tarihinde Kütahya Sabuncupınar Köyü İlköğretim okuluna Kütüphane kurmak üzere ziyarete gidildi. 200'e yakın çocuk kitabı götüren Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olan Topluluklar, öğretmenlerin derslerine konuk olarak öğrencilerle birlikte ders dinlediler. 

         Sonrasında ise okulun Bahçesinde çocuklarla eğlenen topluluk üyeleri başlattıkları bu güzel projenin devamını, Sabuncupınar Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenleri ise yazın tekrardan Dumlupınar Üniversite Öğrencilerini beklediklerini belirtti.

          Destek veren herkese Yazarlar ve Şairler Topluluğu olarak teşekkür ederiz. 

        

====================

          Dumlupınar Üniversitesi Yazarlar ve Şairler Topluluğu'nun düzenlemiş olduğu "Kpss Bilgilendirme Semineri ve Kpss'de ki Son Değişiklikler" etkinliğinde her hafta bir Fakülte'de olmak üzere; İktisadi ve İdari Bilimler, Fen Edebiyat ve Eğitim Fakültelerinde seminerler düzenlendi. 

          Bir çok Öğrenciye çekilişle indirimli ve ücretsiz İhtiyaç Akademi Dershanelerinden Kpss Kursu verildi. 

          Katılan öğrenciler memnuniyetini dile getirirken, Konuşmacı Serdar Türk başta Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı'mız Yaşar Çakıcı'ya ve tüm öğrencilere teşekkürlerini dile getirdi. 

        

====================

          Dumlupınar Üniversitesi Yazarlar ve Şairler Topluluğu'nun düzenlemiş olduğu Elif Gibi Sevmek Kitabı'nın yazarı Hikmet Anıl Öztekin ile yapılan söyleşi ve imza gününde Yazar Hikmet Anıl Öztekin günümüz gençlerine örnek olacak tasavvuf edebiyatını ve şiiri birleştirerek duygularını şiire döktüğü Elif Gibi Sevmek kitabı İle ilgili öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplarken ve okuduğu şiirler sayesinde salonda duygusal anlar yaşandı. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı bu güzel söyleşide yazar;  okuyucuların duygularını şiire dökmelerini, dilin sihirli gücünü keşfetme, duygu ve düşüncelerini en iyi şekilde işleme olanağını elde edebileceklerini ifade etti. 

          Söyleşinin hemen sonunda yapılan İmza töreni ise iki saati geçkin sürdü.  Bu yoğunluktan dolayı son derece memnun Kalan Hikmet Anıl Öztekin en kısa sürede tekrardan Kütahya'ya gelmek istediğini belirtti.

 

        

====================

           Yazarlar ve Şairler Topluluğu olarak 8 Mart 2014 Tarihinde yapmış olduğumuz İstanbul CNR EXPO Kitap Fuarında;

         Kitap sevgisini güçlendirmeye yönelik olan gezimiz oldukça yoğun olan bir katılımla gerçekleşti. Kitaplarla bolca vakit geçirebilme imkanı bulduk ve aldığımız kitapları imzalatabilme olanağımız oldu. Üniversitemizin ücretsiz ulaşım sağlaması yol masrafı yapmak yerine kitap alabilme şansımızı sağladı. Daha çok kültürel anlam taşımasına rağmen İstanbul’un güzelliğini ve tarihini hissetmiş olduk. 

                     

ANNE

 

Son Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, Cuma