Korumali Futbol Topluluğu

 

FUTBOL MÜSABAKASI

 

Hazırlık Maçları

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Korumalı Futbol Topluluğu tarafından 13.02.2022 tarihinde Denizli Pamukkale Üniversitesi ile saat 13.00’ da gerçekleştirdiği müsabakadan 24-19 mağlup, 27.02.2022 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile saat 13.00’da gerçekleştirdiği müsabakadan 20-12 mağlup, 13.03.2022 tarihinde ise Antalya Üniversitesi ile saat 13.00’da gerçekleştirdiği müsabakadan ise 22-0 skorla mağlup olmuştur.

        

 

 

FAALİYETİN ADI                  :  Dumlupınar Üniversitesi – Ankara Başkent Üniversitesi

FAALİYETİN TARİHİ              :  13.12.2014

FAALİYETİN YERİ                :  Yeşilay Stadı

FAALİYETİN AMACI             :  Üniversitemiz öğrencilerine hem bu sporu sevdirmek hem de

Dumlupınar Üniversitesinin misyonunu  bütün üniversitelere tanıtmaktır.

FAALİYETİN SORUMLUSU   :  Altay Tayfun ÖZCAN

13.12.2014

       Saat  11.30'da Başkent kafilesi Müsabaka sahasına geldi. Saat 12.00 ' da iki takımda hazır halde bekliyorlardı. 12.30 'da başlama vuruşunu biz yaptık. Büyük bir sportmenlik içerisinde geçen müsabakada kazanan taraf Başkent üniversitesi oldu.Sks başkanımız sayın Yaşar ÇAKICI 'nın da desteğiyle daha iyi yerlere geleceğiz.

       Müsabakamızı gerçekleştirmede katkıda bulunan Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Maddi ve Manevi destek veren Dumlupınar Üniversitesi S.K.S. Daire Başkanlığı ve Topluluk Danışmanı  Doç. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN Teşekkür ederiz.

                    

====================

FAALİYETİN ADI                :  Dumlupınar Üniversitesi – Dokuz Eylül Üniversitesi

FAALİYETİN TARİHİ            :  23.03.2014

FAALİYETİN YERİ              :  Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaz Tepe Kampüs’ü Yanı Çim Saha

FAALİYETİN AMACI           :  Üniversitemiz öğrencilerine hem bu sporu sevdirmek hem de

Dumlupınar Üniversitesinin misyonunu  bütün üniversitelere tanıtmaktır.

FAALİYETİN SORUMLUSU :  Nurullah  Emir  EKİNCİ

          Dokuz Eylül Tınaztepe Kampüsünde oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 48-0 kazandı. Maç fair play çarçevesi içinde geçti. Ev sahibi ekibin taraftar desteği ve iyi organize oluşu Dokuz Eylül’e galibiyeti getirdi.  Maç oldukça sıcak bir havada gerçekleşti hakemlerimiz gayet iyiydiler. Elimizden geleni yaptık. Rakibimiz de oldukça dişliydi. İlk yarı kafa kafa’ya geçerken, ikinci yarı oyunun kontrolünü rakibimiz ele aldı ve galibiyeti kopardılar.

           Ev sahibi takımı centilmenlikleri için tebrik eder kalan maçlarında başarılar dileriz.  Önümüzdeki sezonda okulumuzun ve başkanlarımızın destekleri ile daha iyi yerlere geleceğiz.

         Desteklerinden dolayı öncelikle Rektör yardımcısı Osman GENÇ hocamıza, SKS Daire başkanı Yaşar ÇAKICI’ ya ve takımın başarısı için elinden gelen her şeyi esirgemeyen Ali AKYOL’a Amerikan Futbol Topluluğu olarak teşekkürü borç biliriz.

            

====================

FAALİYETİN ADI                          :  Dumlupınar Üniversitesi – Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

FAALİYETİN TARİHİ                   :  02.03.2014

FAALİYETİN YERİ                        :  Yeşilay Stadı

FAALİYETİN AMACI                    :  Üniversitemiz öğrencilerine hem bu sporu sevdirmek hem de

Dumlupınar Üniversitesinin misyonunu  bütün üniversitelere tanıtmaktır.

FAALİYETİN SORUMLUSU         :  Nurullah  Emir  EKİNCİ

02.03.2014

       Saat 11:30 ‘ da Çanakkale Kafilesi Müsabaka sahasına geldiler. Saat 12:00 ‘de iki takımda sahada hazır halde bekliyorlardı. Saat 13:00 ‘da başlama vuruşunu biz yaptık. Büyük bir sportmenlik içerisinde geçen müsabakada kazanan taraf  Çanakkale üniversitesi oldu ama sporun birleştirici gücünü bir kez daha maç bittiğinde anladık kaybettiğimize gerçekten üzülmedik sayın sks başkanımız Yaşar ÇAKICI tarafından dağıtılan karanfiller ile A harfini kendi alanına çizen Çanakkale üniversitesine sorduk ve sonra o hem üzücü hem de insana gurur hissini yaratan cevabı aldık Ahmet SERGAN ismindeki arkadaşları vefat etmişti ve bütün takım galibiyet alacaklarına söz vermişti gerçekten çok duygulu bir andı ve Çanakkale Üniversitesine sportmence davranışlarından dolayı teşekkür ederim.

        Müsabakamızı gerçekleştirmede katkıda bulunan Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Maddi ve Manevi destek veren Dumlupınar Üniversitesi S.K.S. Daire Başkanlığı ve Topluluk Danışmanı  Arş.Grv.Nurullah Emir EKİNCİ’ye Teşekkür ederiz.

     

====================

FAALİYETİN ADI                          :  Sakarya Üniversitesi – Dumlupınar Üniversitesi Resmi Lig Maçı.

FAALİYETİN TARİHİ                     :  21.02.2014 – 22.02.2014

FAALİYETİN YERİ                        :  Sakarya Üniversitesi BESYO Çim Sahası

FAALİYETİN AMACI                     :  Üniversitemiz öğrencilerine hem bu sporu sevdirmek hem de

Dumlupınar Üniversitesinin misyonunu  bütün üniversitelere tanıtmaktır.

FAALİYETİN SORUMLUSU         :  Nurullah  Emir  EKİNCİ

21.02.2014 (1.GÜN)

      Müsabakaya doğru yolculuğumuz saat 13:30 civarında eski otogarın yanında üniversitemizin otobüsüyle ve bütün sporcularımızın eksiksiz katılımıyla başladı. Saatler 16:30 ‘u gösterdiğinde Sakarya şehrine giriş yaptık. İlk önce müsabaka yapacağımız sahayı tetkik etmek için Sakarya Üniversitesi yerleşkesine uğradık. Sahayı tetkik ettik den sonra saat 17:30 civarında konaklamak için otelimize giriş yaptık. Saat 19:00’da akşam yemeğimizi yedik ve daha sonrasın da antrenörlerimizle birlikte maç öncesi teknik toplantı yaptık. Saat 00:00 ‘da bütün sporcularımız odalarına döndü.

22.02.2014 (2.GÜN)

       Müsabaka sabahı bütün sporcularımız saat 09:30’da kahvaltılarını yapmak için otelin restorantında toplandı. Kahvaltılarımız bittik den sonra odalarımızı boşalttık ve saat 11:30 ‘da otobüse bindik ve müsabaka sahasına doğru yola koyulduk. Saat 12:00’da Sahaya giriş yaptık. Sakarya Üniversitesi hocaları ve sporcuları dostluk içinde bir maç temennisi ile soyunma odamıza gelip başarılar dilediler. Gerçekten de sportmence bir maç oldu. Müsabakadan Gülen taraf yılların tecrübesi ve kazanımları ile Sakarya Üniversitesi oldu. Maç sonunda hakemlerin ve rakip takımın ellerini sıkarak onları tebrik ettik. Daha sonra Müsabaka alanından saat 18:00’da ayrıldık ve Kütahya şehrine doğru yola çıktık. Saat 21:30 ‘da Kütahya şehrine giriş yaptık.

      Müsabakamızı gerçekleştirmede katkıda bulunan Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü, Maddi ve Manevi destek veren Dumlupınar Üniversitesi S.K.S. Daire Başkanlığı ve Topluluk Danışmanı  Arş.Grv.Nurullah Emir EKİNCİ’ye Teşekkür ederiz.

 

     

Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, Pazartesi